Gabriela Firea: Am fost cu soţul şi cu copiii la un loc de joacă şi când am plecat acasă aveam o maşină pe urma noastră

Primarul General, Gabriela Firea, a afirmat, luni seară, la Digi 24, că atât ea, cât şi soţul şi copiii sunt supravegheaţi, iar răspunsul oferit de Liviu Dtagnea potrivit căruia nu o supraveghează pentru că nu are serviciu propriu de spionaj nu a mulţumit-o. ”Am fost cu soţul şi cu copiii la un loc de joacă şi când am plecat acasă aveam o maşină pe urma noastră”, a povestit primarul general.

10 sept. 2018, 20:02
Gabriela Firea: Am fost cu soţul şi cu copiii la un loc de joacă şi când am plecat acasă aveam o maşină pe urma noastră

Întrebată ce părere are despre răspunsul lui Liviu Dragnea la acuzaţia că ar spiona-o, Gabriala Firea a afirmat că nu a mulţumit-o.

„Mi s-a părut un răspuns care, de fapt, a creat mai multe întrebări. Răspunsul logic era: ‘Nu o urmăresc pe pe doamna Firea’ sau ‘Nu am pus ca doamna Firea să fie urmărită’. Răspunsul acela: ‘Nu am cum să o urmăresc pe doamna Firea pentru că nu am serviciu privat şi nici nu conduc vreo instituţie publică care să aibă acest obiect de activitate’ nu m-a mulţimit”, a spus Gabriela Firea, luni seară, potrivit news.ro.

De altfel, aceasta susţine că, duminică, a fost urmărită de mai multe maşini când se întorcea cu soţul şi copiii de la un loc de joacă.

„Vreau să vă spun că, inclusiv ieri, am fost cu soţul şi cu copiii la un loc de joacă şi când am plecat acasă aveam o maşină pe urma noastră. Pe urmă, soţul a încercat să schimbe direcţia, ne-a preluat o altă maşină şi tot aşa. Şi eu spre birou şi spre alte locaţii, şi eu, şi soţul şi copiii, suntem pur şi simplu supravegheaţi, dar, credeţi-mă, că nu ştiu dacă trebuie să-mi pese pentru că nu trebuie să mă ascund”, a mai spus Gabriela Firea.

Aceasta a povestit din nou că persoane care au vizitat-o la primărie pentru diferite probleme au fost sunate chiar de către Liviu Dragnea pentru a fi întrebate de ce au căutat-o.

De altfel, nu este prima dată când Gabriela Firea susţine că Liviu Dragnea o spionează. Miercuri seară, la Antena 3, ea a declarat că are informaţii „certe” că este spionată de către Liviu Dragnea care îi urmăreşte activitatea, dar urmăreşte şi sediul Primăriei în care lucrează.

„Am informaţii certe că mă spionează, îmi urmăreşte activitatea, urmăreşte chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile şi care ulterior au fost sunaţi direct de dumnealui sau de către colegi foarte apropiaţi ai dumnealui ca să fie întrebaţi de ce au fost la mine”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Duminică seară, la acelaşi post de televiziune, Liviu Dragnea a respins acuzaţiile.

„Nu am cum să spionez. Nu am serviciu propriu de spionaj. Astea sunt prostii. Credeţi că MAI, unde lucrează oameni serioşi, care ştiu ce înseamnă legea, să spioneze pentru o persoană publică, să iasă din lege? Eu încerc să nu răspund la atacuri personale, aşa cum nu am făcut nici săptămâna asta. Nu pot să fiu de acord cu acuzaţii la adresa Guvernului nostru”, a spus Liviu Dragnea.