Gabriela Firea: Autosuspendarea din PNL a senatorului Akos Mora este o bătaie de joc la adresa electoratului

Gabriela Firea, senator PSD, susţine că autosuspendarea din PNL a senatorului Akos Mora este o bătaie de joc la adresa electoratului.

13 nov. 2014, 14:42
Gabriela Firea: Autosuspendarea din PNL a senatorului Akos Mora este o bătaie de joc la adresa electoratului

Senatorul PSD spune ca Iohannis susține un parlamentar care încalcă flagrant legea și care rămâne în Parlament, la adăpost de Justiție .

„Autosuspendarea din PNL a senatorului Akos Mora, adică nici măcar demisia, nu rezolvă problema. Aceea că un om cu o decizie definitivă de incompatibilitate, susținut de PNL și de Klaus Iohannis, rămâne parlamentar deși nu mai are dreptul constituțional și legal. Mandatul de senator are un ,,curs ce merge mai departe”, după cum a recunoscut chiar Akos Mora.

Nici astăzi, când domnul Akos Mora a făcut acest gest, Iohannis nu a avut curajul să îi ceară demisia din Parlament, pentru a demonstra ca vorbele sale despre Justiție și stat de drept nu sunt vorbe goale. Iohannis a fost incapabil să spună ceva desopre colegii și aliații săi cu probleme penale. Asta arată și curajul și caracterul lui Iohannis, care vorbește, precum Traian Băsescu, despre corupția care ar exista în altă parte, dar niciodată în „casa sa”, deși Justiția a demonstrat contrariul”, a precizat Firea.