Gabriela Firea, despre şoferii care parchează direct pe spaţiile verzi abia amenajate: „Investiţiile sunt făcute din bani publici”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere şoferilor din Bucureşti care îşi parchează maşinile direct pe spaţiile verzi aflate în curs de amenajare să respecte investiţiile făcute de municipalitate întrucât sunt făcute din bani publici, deci din banii tuturor bucureştenilor. 

01 apr. 2017, 17:51
Gabriela Firea, despre şoferii care parchează direct pe spaţiile verzi abia amenajate: „Investiţiile sunt făcute din bani publici”

Intervenţia de sâmbătă seară la RomaniaTV a edilului şef vine după ce mai mulţi conducători auto au fost surprinşi parcând autoturismele pe terenurile abia gazonate, chiar în faţa sediului Poliţiei. 

După cum a precizat primarul general, de câteva zile, Primăria Capitalei prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a demarat o amplă acţiune de gazonare şi plantare de flori şi arbori, în mai multe zone din oraş.

Numai că, unii conducători auto au culcat la pământ stâlpişorii de protecţie a spaţiilor verzi şi şi-au lăsat maşinile chiar pe gazonul proaspăt pus, în faţa sediului Poliţiei.

Chiar dacă au fost aplicate câteva amenzi, Gabriela Firea spune că doreşte ca legea să fie respectată fără alte sancţiuni şi să fie respectate investiţiile făcute din bani publici.

În plus, edilul a menţionat că în bugetul din acest an au fost prevăzute 11 milioane de euro pentru construirea şi amenajarea de parcări în Capitală.