Gabriela Firea: "Bilete pentru transportul în comun în Capitală nu se vor scumpi". Ce spune despre triplarea amenzilor

Publicat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 14:16 // Actualizat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 14:42 // Sursa: romaniatv.net

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marți, că biletele pentru transportul în comun operat de Societatea de Transport București nu se vor scumpi. În ceea ce privește triplarea amenzilor, primarul Capitalei spune că "peste tot în lume se respectă reguli”.

"Peste tot în lume, în momentul în care folosești un serviciu public, care oricum este subvenționat de către Municipalitate, este normal să respecți aceste reguli. A fost o decizie a Asociației de dezvoltare intercomunitară pentru problema transportului public în comun București – Ilfov, pe care eu nu am cum să o comentez", a declarat, marți, Gabriela Firea, care a mai precizat că prețul biletelor rămâne la aceeași valoare ca în prezent.

Noul regulament al Societăţii de Transport Bucureşti (STB) prevede o creştere a amenzii pentru neplata unei călătorii, de la 150 la 500 de lei, dar pot plăti jumătate din această sumă, în termen de 15 zile, au precizat reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB). Amenda pentru neplata unei călătorii cu transportul public din Bucureşti, administrat de Societatea de Transport Bucureşti, fostă RATB, este de 500 de lei, potrivit noului regulament aprobat recent de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti Ilfov.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amenzi RATB amenzi STB controlori RATB Gabriela Firea RATB STB
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H