Gabriela Firea: „Discursul populist al USR, pe baza căruia au fost votaţi Nicuşor Dan şi Dominic Fritz, nu poate suplini nerozia şi impotenţa administrativă de care au dat dovadă „

Prim-vicepreședinta PSD și ministru al Familiei, Gabriela Firea, a scris marţi, într-o postare pe Facebook, că discursul populist al USR nu poate suplini incapacitatea managerială a primarilor Nicuşor Dan şi Dominic Fritz, care au dus Bucureştiul şi Timişoara la dezastru în privinţa asigurării încălzirii.

25 ian. 2022, 22:22
Gabriela Firea: „Discursul populist al USR, pe baza căruia au fost votaţi Nicuşor Dan şi Dominic Fritz, nu poate suplini nerozia şi impotenţa administrativă de care au dat dovadă „

Gabriela Firea explică faptul că problemele cu încălzirea din Bucureşti şi Timişoara se datorează faptului că cei doi primari au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că au afectat grav finanţarea sistemului de termoficare.

„Dezastrul din București și Timișoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă pentru cetățeni este ilustrativ pentru incapacitatea managerială a primarilor susținuți de USR în administrația publică locală. Asemănarea dintre cele două municipii în privința problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc întâmplătoare. Și în București, și în Timișoara, locuitorii suferă crunt de frig în case, școli și spitale, pentru că cei doi edili au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că, din indolență sau aroganță, au afectat grav finanțarea serviciului public de termoficare.

Gabriela Firea: „Primarul din București a intrat în atenția DNA din cauza unor probleme de corupție”

În timp ce în Capitală Nicușor Dan a întârziat să depună în termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subvenția la gigacalorie, la Timișoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru că nu a achitat certificatele verzi. Atât primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, cât și primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, au obținut votul cetățenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice, care însă nu poate suplini nerozia și impotența administrativă de care au dat dovadă după ce s-au instalat în funcțiile de primar.”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea susține că „nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată”.

„În timp ce primarul din București a intrat în atenția DNA din cauza unor probleme de corupție, primarul din Timișoara nu a fost capabil nici până în momentul de față să își clarifice problema studiilor pe care pretindea că le-a absolvit. Deci, eșec pe toată linia!”, a concluzionat Gabriela Firea, citată de B1TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Tudose, despre criza energetică şi posibila ieşire de la guvernare a PSD: „Noi nu am intrat la guvernare ca să salvăm PNL, ci ca să salvăm România din criza sanitară, energetică şi politică”


loading...
Partenerii noștri