Gabriela Firea, după votul pe moţiunea de cenzură: „Oamenii o duc din ce în ce mai rău, dar guvernanţii ne spun că în ţară viaţa e roz”

Senatorul PSD Gabriela Firea s-a arătat extrem de dezamăgită de votul parlamentarilor, care au respins moţiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu, iniţiată de social-democraţi.

30 iun. 2021, 17:36
Gabriela Firea, după votul pe moţiunea de cenzură: „Oamenii o duc din ce în ce mai rău, dar guvernanţii ne spun că în ţară viaţa e roz”

Gabriela Firea a publicat miercuri un mesaj pe Facebook, în care critică atitudinea guvernului şi a premierului, care susţin că economia României este stabilă şi chiar în creştere, constatând,ironic, că „suntem si noi primii la ceva, la dispreţul guvernanţilor”.

„Oamenii o duc din ce în ce mai rāu, scade puterea de cumpārare, viata e din ce în ce mai scumpā, somajul creste, firmele private gâfâie, dar guvernantii spun cā în tarā viata e roz! Asta au sustinut si la Motiunea de cenzura! Poate e roz pentru ei si prietenii lor! Nu pentru oamenii de rând…

Asa guvernare ruptā de realitate, nu gāsim în toatā Europa!

Suntem si noi unici la ceva! La dispretul celor de la putere fata de cetateni!!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea, replică pentru Florin Cîţu pe tema vaccinării: Am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!

Gabriela Firea îl contrazice pe premierul Florin Cîţu care a acuzat membrii PSD că au sabotat campania de vaccinare construită de guvern și că s-au împotrivit PNRR-ului. Firea a postat pe Facebook o fotografie cu ea în timp ce se vaccinează anti-COVID şi îi cere premierului să se apuce de treabă.

„Ne-a cerut acum Dl Cîțu, de la tribuna Parlamentului, “dovada” vaccinării! Zice că asta e rețeta “fantastică” prin care el va scoate economia din criză! Că așa achită și împrumuturile înrobitoare! Găsește bani de pensii, alocații, sprijin pentru mediul de afaceri! Gata, am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!!!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Delegația Română S&D: Procedura abuzivă de demitere a Avocatului Poporului a adus România în atenția Comisiei Europene