Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan, acuzându-l că nu i-a prelungit contractul lui Arşinel: „E o imensă nedreptate. Nicuşor nu a făcut nicio economie prin această decizie”

Săptămâna trecută Nicuşor Dan a hotărât să nu-i mai prelungească lui Alexandru Arşinel contractul cu Teatrul Constantin Tănase, unde a jucat peste 60 de ani și a deținut funcția de director.

01 feb. 2022, 15:16
Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan, acuzându-l că nu i-a prelungit contractul lui Arşinel: „E o imensă nedreptate. Nicuşor nu a făcut nicio economie prin această decizie”

Alexandru Arşinel ocupa, înainte de a nu-i fi prelungit contractul, funcţia de consilier artistic, fără a avea putere de decizie, iar Gabriela Firea susţine că Primăria condusă de Nicuşor Dan nu ar fi făcut nicio economie dându-l afară pe marele artist.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arşinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poţi să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat şi a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicuşor Dan cu Alexandru Arşinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înţelege. Maestrul Arşinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani şi nici nu mai avea vreo funcţie de conducere. Îşi dorea să continue pe postul de consilier artistic şi să-i înveţe pe actorii mai tineri din experienţa adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Firea mai susţine că prin excluderea lui Arşinel din teatru nu se face economie la buget.

„Tot ce reprezintă astăzi Teatrul de Revistă Constantin Tănase i se datorează maestrului Arşinel. Nicuşor Dan nu a făcut nicio economie la buget după ce l-a îndepărtat pe acest mare actor din funcţia de consilier artistic”, a adăugat Gabriela Firea pe Facebook.

Actorul Alexandru Arşinel a anunţat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase.

Citeşte şi: Florin Cîţu nu susţine propunerea PSD privind plafonarea preţurilor la alimente: Atunci când plafonezi preţurile există riscul de a avea o penurie şi să vedem cozi