Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan: ”O bătaie de joc la adresa cetățenilor. Totul scump și de proastă calitate”

Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa lui Nicușor Dan imediat după acesta a anunțat că nu mai desfiinţează companiile municipale, ci le lasă fără obiect de activitate.

28 dec. 2020, 17:55
Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan: ”O bătaie de joc la adresa cetățenilor. Totul scump și de proastă calitate”

Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan. Fostul edil al Capitalei a precizat, imediat după ce Nicușor Dan a anunțat că nu mai desfiinţează companiile municipale, faptul că totul este o bătaie de joc la adresa cetățenilor.

Citește și: Diana Şoşoacă cere demiterea lui Raed Arafat. „E artizanul distrugerii României. O să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul”

”Plicușor Frigușor anunța voios că “desființează” companiile municipale. Azi a reformulat : nu le mai desființează, le lasă “fără obiect de activitate”. Deci, cine va ma consolida clădirile cu bulină, cine mai construiește poduri, pasaje, bulevarde, cine asigură iluminatul stradal, transportul și energia termică? Ați ghicit! Căpușele “de dreapta” care abia așteaptă să sugă din bugetul Capitalei, așa cum au făcut ani de zile. Totul scump și de proastă calitate! O bătaie de joc la adresa cetățenilor” , a transmis Gabriela Firea pe Facebook.

Nicuşor Dan: „Vom desfiinţa companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea. Procesul de desfiinţare are mai multe etape”

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a convocat, luni, şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Consilierii urmează să voteze mai multe proiecte, printre acestea şi înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale.

Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan. Şedinţa în care ar urma să fie votată înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale este programată să înceapă la ora 19, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti. Primarul general Nicuşor Dan a reiterat luni că vor fi desfiinţate companiile municipale. Edilul Capitale a explicat că acest proces implică mai multă etape.

„Am promis şi vom desfiinţa companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea, care au dus la o risipă incredibilă de bani publici. Procesul de desfiinţare are mai multe etape. În ultima şedinţă de Consiliu General am schimbat componenţa adunărilor generale ale companiilor. La începutul anului, noile adunări generale vor numi noile consilii de administraţie, iar noile consilii de administraţie, noii manageri.


loading...
Partenerii noștri