Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan pentru tăierea indemnizaţiilor pentru persoanele adulte cu handicap: „În septembrie 2020, Mincinosul mincinoşilor se jura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate. RUŞINE!”

În şedinţa CGMB de vineri, în care a fost dezbătut şi, în cele din urmă, votat bugetul Capitalei, s-a consumat şi un scandal între Aurelian Bădulescu, consilier PSD, şi Nicuşor Dan pe tema indemnizaţiilor pentru persoanele adulte cu handicap, care au fost înjumătăţite. Gabriela Firea a intervenit şi ea în acest scandal, printr-o postare pe Facebook.

07 mai 2021, 22:39
Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan pentru tăierea indemnizaţiilor pentru persoanele adulte cu handicap: „În septembrie 2020, Mincinosul mincinoşilor se jura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate. RUŞINE!”
Mediafax foto

Gabriela Firea a scris vineri seara o postare pe pagina sa de Facebook, în care îl acuză pe Nicuşor Dan că nu este interesat de problemele bucureştenilor şi chiar aduce aminte o declaraţie a acestuia din septembrie 2020, când actualul primar asigura că nu vor fi scăzute indemnizaţiile persoanelor cu disabilităţi.

„Noul primar demonstreaza, inca o data, ca nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi si a aratat cu prisosinta fatarnicia si lipsa totala de empatie atunci cand a anuntat, relaxat, ca adultii cu dizabilitati vor primi de acum incolo 250 lei/ luna, si nu 500 lei/luna! Ce conteaza ca oamenii acestia sunt cei mai amarati dintre noi, ca pentru ei fiecare banut conteaza! Sa se descurce cum pot!

Ce daca nu ai primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!

Gabriela Firea îi avertizează ăe bucureşteni: „Nu îi pasă! Vor urma şi alte tăieri”

Nici apelul impresionant al Gabrielei Serbanescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilutati, prezenta la sedinta de CGMB, nu l-a impresionat.

Pentru ca, de fapt, NU II PASA! Vor urma si alte taieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale…

Iar pentru cei care au uitat, un mic remember.

In septembrie 2020, Mincinosul mincinosilor se jura ca drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicusor Dan…

Singura vorba pe care o mai merita acest om este RUSINE!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Primarul Daniel Băluță, în plenul Comitetului European al Regiunilor (CoR): „Nevoile oamenilor să stea la baza redactării tuturor politicilor publice europene!”