Gabriela Firea: Îmi doresc să se continue guvernarea PSD – ALDE

Primarul general Gabriela Firea, lider al PSD Bucureşti, a declarat miercuri că îşi doreşte o continuare a guvernării PSD - ALDE şi a pus tensiunile apărute în ultima vreme la nivelul coaliţiei pe seama campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

14 aug. 2019, 10:57
Gabriela Firea: Îmi doresc să se continue guvernarea PSD – ALDE

„Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD – ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte şi tensiuni politice, pentru că activitatea unei primării este sinergic legată şi de activitatea ministerelor. Avem foarte multe proiecte comune cu aceste ministere.

Doar dacă vă dau exemplul relaţiei, uneori foarte tensionate, dintre RADET şi ELCEN, dar o relaţie care ar trebui să fie de fapt de colaborare şi comunicare. Nu se poate lucra într-o primărie fără o relaţie bună cu Executivul. Este păcat că au apărut aceste tensiuni şi eu le pun pe seama faptului că suntem deja în campania pentru alegerile prezidenţiale şi fiecare candidat încearcă să se poziţioneze cât mai bine sau încearcă să cucerească o piaţă. (…) Oamenii vor să avem conducători şi lideri luptători, oameni care să aibă principii, idei, proiecte. Dar, la un moment dat, tot acest sentiment de devălmăşie generală şi de discordie nu cred că aduce un confort”, a spus edilul general, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul PMB.