Gabriela Firea, în control pe Arena Naţională. Cum arată NOUL GAZON înainte de România – Spania FOTO

Gabriela Firea a mers, joi, în control pe Arena Națională, pentru a inspecta starea gazonului înainte de România - Spania, meci din preliminariile EURO 2020.

29 aug. 2019, 08:45

Gabriela Firea a declarat că iarba de pe stadion a fost montată imediat după concertultrupei  Metallica, eveniment la care au luat parte peste 50.000 de fani. Administratorii Arenei Naționale au fost obligați să se asigure că stadionul e pus la punct pentru meciul tricolorilor.

ROMANIA SPANIA EURO 2020. Spaniolii au returnat FRF aproximativ 2.000 DE BILETE. Cum le poţi cumpăra şi CÂT COSTĂ

„Asa cum am promis, Arena Nationala din Capitala este pregatita pentru meciul Romania-Spania, din preliminariile Euro 2020! Am venit la Arena pentru a verifica personal starea noului gazon, care a fost montat dupa concertul legendarei Metallica, un regal heavy metal care a bucurat un numar record de peste 50.000 de fani! Urez din toata inima succes tricolorilor in partida din 5 septembrie!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Cosmin Contra a anunţat lista finală a „stranierilor” pentru meciurile cu Spania şi Malta

România-Spania se joacă joia viitoare, pe 5 septembrie, pe Arena Națională. Meciul se va disputa cu casa închisă. Toate biletele s-au vândut în doar câteva zile de când au fost disponibile pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Astfel, tricolorii vor fi susținuți din tribune de aproximativ 50.000 de spectatori, care speră într-o calificare la EURO 2020.