Gabriela Firea: Întâiul traseist al țării denunță… traseismul

Senatorul PSD Gabriela Firea critică demersul ACL de a sesiza ambasadele statelor UE şi SUA cu privire la OU privind aleşii locali şi îl acuză pe Klaus Iohannis că, după ce "a îmbrăcat însă, peste haina de primar, paltonul de președinte de partid și mantaua de candidat la președinție, și-a schimbat brusc părerile".
Filip Stan
27 aug. 2014, 12:53
Gabriela Firea: Întâiul traseist al țării denunță... traseismul

„În urmă cu doi ani, în contextul denunțării pe plan european a așa-zisei „lovituri de stat” de către președintele Băsescu și lideri ai PDL, Klaus Iohannis, pe acea vreme doar primar al Sibiului, spunea: „Politicieni de la noi nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să alerge aţă la Bruxelles şi să se plângă acolo. E interesant de urmărit, în istorie, cum au fugit să se plângă ba la Poartă, ba la Viena, ba la Budapesta, ba la Bruxelles, în loc să stea acasă, să vorbească împreună şi să găsească soluţii pentru problemele noastre”.

De când a îmbrăcat însă, peste haina de primar, paltonul de președinte de partid și mantaua de candidat la președinție, dl. Iohannis și-a schimbat brusc părerile, girând de la înălțimea funcției politice pe care o ocupă denunțul făcut de liderii ACL către ambasadele occidentale cu privire la „intenția abuzivă și nedemocratică a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurtă perioadă migrația politică a aleșilor locali””, susţine Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.

Firea acuză PNL că acuză „traseismul” în condiţiile în acre liberalii și-au schimbat peste noapte orientările și familiile politice europene

„Parafrazându-l pe Klaus Werner Iohannis, versiunea 2012, putem spune că „nu vine nimeni din afară să ne rezolve problemele sau să ne rânduiască ţara. Numai noi, aici, putem să o facem şi de aceea cred că rolul cel mai trist l-au jucat cei care s-au dus să se plângă liderilor europeni despre ce rău e în România”.

Nu ne miră faptul că liberalii și-au schimbat peste noapte opiniile și au preluat din mers metodele pedelisto-băsiste de luptă politică, dar nu ne-am fi imaginat că ne vor acuza că încurajăm traseismul politic tocmai reprezentanții a două partide care și-au schimbat peste noapte orientările și familiile politice europene, consacrând în România conceptul de migrație politică în masă”, mai spune Firea.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce să pui în dulceața de căpșuni ca să-i dai un gust divin. Îți va aduce aminte de copilărie
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Lovitură devastatoare pentru Mădălin Ionescu. A pierdut cel mai drag om
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'