Gabriela Firea: Klaus "Ghinion" Iohannis va aduce din nou măsurile de austeritate

Publicat: Miercuri, 22 Octombrie 2014 19:23 // Actualizat: Miercuri, 22 Octombrie 2014 19:23 // Sursa: romaniatv.net

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea consideră că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis va impune noi măsuri de austeritate.

"Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că dl. Klaus "Ghinion" Iohannis vorbește ca Traian Băsescu și minte ca Traian Băsescu. Ultima dovadă în acest sens a venit aseară, când, în cadrul unei emisiuni televizate, candidatul ACL a îndrăznit să vorbească despre reducerea TVA, în condițiile în care face echipă, și se laudă cu asta, chiar cu cei care au majorat TVA de la 19 la 24%", susţine Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă.

"Știe oare dl. Klaus "Ghinion" Iohannis cât este TVA la pâine? Îi spun eu: 9%. Știe oare dl. Klaus "Ghinion" Iohannis cine a redus TVA la pâine de la 24 la 9%? Îi spun tot eu: guvernul Victor Ponta. Știe oare dl. Klaus "Ghinion" Iohannis că guvernul Ponta se pregătește să reducă TVA la produsele agro-alimentare și la cele bio? Nu știe, pentru că tot ceea ce spune candidatul ACL demonstrează un singur lucru, acela că odată instalat la Cotroceni va aduce din nou măsurile de austeritate, va tăia pensiile și salariile, va reînchide școlile și spitalele și va anula toate măsurile de sprijin pentru categoriile dezavantajate", a completat Gabriela Firea.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri prezidenţiale alegeri prezidentiale 2014 Gabriela Firea Klaus Iohannis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 oct 10:41
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai Nitu
Dar cine l-ar vota pe incompetentul de Iohannis? citez "cu doar câteva zile înainte, Klaus Iohannis făcea dovada faptului că nu știe care este valoarea salariului minim pe economie sau cea a salariului mediu în orașul al cărui primar este." Nu mai zic de gafa colosala: CITEZ " Chiar dacă Iohannis a declarat că cele șase case au fost achiziționate din bani strânși din salariul de profesor și meditații, acesta nu a știut să răspundă la o întrebare simplă - cât costa o oră de meditații. „Nu-mi amintesc, dar putem sa verificam”, a spus Iohannis. Jurnalistul l-a întrebat dacă primea banii în mână sau în plic sau în alta variantă, dar prezidențiabilul nu a putut răspunde nici la această întrebare. „Nu imi amintesc”, a spus Iohannis din nou. "
22 oct 20:33
Răspunde | Votează email 0 email
Dan
Doama Firea nu mai mintiti ,austeritatea a adus-o basescu -isarescu .Poate ca eu nu sunt informat ,dar dumneavoastra ar trebui sa fiti informata .Decizia s-a luat la BNR ,basescu a acceptat-o ,ca doar toata europa a decis ca austeritatea ar fi calea de iesire din criza .Specialistii au avrtizat ca austeritatea aduce recesiune .Ati vazut si la ponta austeritatea (cresteri de taxe si impozite si diminuarea drastica a investitiilor ),totul in cadrul unui deficit mic (care tot specialistii spun ca nu aduce crestere economica ).Salariile bugetarilor nu au crescut ,nu se aplica legea salarizarii unitare ,au crescut doar promisiunile de pomeni electorale tintind grupuri mici de populatie .
22 oct 20:02
...că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis va impune noi măsuri de austeritate. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H