Gabriela Firea, mărturisiri devastatoare. A fost părăsită la 16 ani pentru că era săracă. „Cea mai mare umilinţă. Te marchează asemenea gesturi.”

Gabriela Firea a făcut mărturisiri extrem de intime despre viața ei personală, în cadrul unei emisiuni TV. Ea a povestit că a crescut într-o familie foarte modestă.

23 iun. 2021, 00:03
Gabriela Firea, mărturisiri devastatoare. A fost părăsită la 16 ani pentru că era săracă. „Cea mai mare umilinţă. Te marchează asemenea gesturi.”

Gabriela Firea a mărturisit aspecte extrem de intime despre viața ei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, ce va fi difuzată marțea viitoare, 22 iunie, la Kanal D, de la ora 23. Ea a povestit că a crescut într-o familie cu posibilități financiare modeste și că a fost foarte afectată de divorțul părinților.

„Îi mulţumesc mamei mele faptul că a compensat toate privaţiunile financiare pentru toţi. De aceea nu am vorbit mult despre acest capitol. Fraţii mei nu erau confortabili cu aceste dezvăluiri despre viaţa noastră. Noi am încercat să minimalizăm aceste lucruri. Tatăl nostru a fost cel care a determinat situaţia noastră dificilă, mai târziu a divorţat de mama noastră. Sunt sensibilă acum când văd copii săraci, bătrâni fără ajutor. Nu e pagină de marketing, eu asta simt. Cea mai mare umilinţă e să iubeşti pe cineva, iar el să spună că nu te ridici la aşteptările lui financiare. Adolescent fiind te marchează asemenea gesturi.” a declarat Gabriela Firea.

Firea: ” Încerc să îi ofer mamei mele cât se poate de mult”

Firea a mai vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu mama ei. Fosta primăriță a  Capitalei a precizat că mama ei a fost persoana care a susținut-o dintotdeauna.

„Sufleteşte încerc să îi ofer mamei mele cât se poate de mult. Mama mea este un om extrem de pozitiv şi mă bucur că am luat acest lucru de la ea. Ea m-a încurajat de fiecare dată şi m-a ajutat să trec peste greutăţi. Gândesc prea mult.”, a mai declarat Firea.

Gabriela Firea, în lacrimi!

Fostul edil Gabriela Firea

, actual senator în Parlamentul României din partea PSD, a răspuns la cele mai așteptate întrebări, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, ce va fi difuzată marțea viitoare, 22 iunie, la Kanal D, de la ora 23.

Alte întrebări vor fi: „De ce nu aţi rezolvat problema traficului din Bucureşti?”, „Va temeţi că veţi fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”, „Aţi dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?”, „Este soţul şeful dvs. politic?”, „ V-au pus viaţa în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce vă era atât de frică de tată?”, „Când aţi plâns ultima dată?”, după cum anunţă postul TV.

Gabriela Firea a început să lucreze în domeniul presei în 1990. A fost reporter la săptamânalul Pur şi simplu din Bacău, iar apoi la cotidianul Azi din Bucureşti şi redactor-prezentator la Radio Contact. În perioada 1993-1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii Jurnal, realizator-moderator al emisiunii Ediţie Specială şi, mai apoi, la Ştirea Zilei.

În ianuarie 1999 a devenit consilier pentru relaţii publice şi imagine al premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 a fost Purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.