Gabriela Firea, nemiloasă cu Nicuşor Dan. „A constatat că s-a terminat pandemia! Așa terminată, a omorât și chinuit atâția oameni!”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, l-a criticat în termeni duri, pe primarul general Nicuşor Dan, pe care l-a acuzat că "a omorât și chinuit atâția oameni", în condiţiile în care a oprit testarea gratuită extinsă în Capitală.

04 nov. 2021, 08:59
Gabriela Firea, nemiloasă cu Nicuşor Dan. „A constatat că s-a terminat pandemia! Așa terminată, a omorât și chinuit atâția oameni!”

Gabriela Firea consideră că foarte mulţi oameni ar fi fost acum în viaţă dacă „noul primar general de dreapta nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă”.

„Fără indolenți în funcții publice! Câți oameni ar fi fost acum în viață, și câți nu ar fi trecut prin stresul și neplăcerile infectării – unii cu sechele pe viață -, dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghisee, cei în relație direcță cu publicul?
Mulți, foarte mulți!”, a scris Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV Alexandru Rafila, precizări despre obligativitatea certificatului verde. Cum va vota PSD în Camera Deputaţilor

Gabriela Firea: „Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie”

„Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie, cum am procedat la debutul pandemiei, când eram primar general.

I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital covid, circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe.

Praful s-a ales de tot!

Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!
Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, a conchis prim-vicepreşedintele PSD.

În iulie 2020, Gabriela Firea a anunţat că 15.000 de bucureșteni au solicitat testarea COVID, prin proiectul „Testăm pentru vacanţă”.  În ceea ce priveşte proiectul „Testăm pentru Bucureşti”, ea a spus că, din 5.000 de bucureşteni asimptomatici testaţi, şase au ieşit pozitivi şi s-au şi vindecat.

În plină pandemie, dar și în plină campanie electorală pentru alegerile locale 2020, fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat cinci programe de testare gratuită. “Testăm pentru București“, “Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă“, “Testăm pentru București-Vacanța 2020” “Pentru cei care NU stau acasă” și “Școli sănătoase în București“. Programele au avut alocate fonduri de aproape 60 milioane de lei și ar fi trebuit să aibă 300.000 de beneficiari.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Oamenii care s-au vaccinat anti-COVID în Bucureşti nu mai primesc tichete de 100 de lei. DSP acuză Ministerul Sănătăţii că i-a alocat o sumă de aproape şase ori mai mică decât necesarul pentru vouchere