Gabriela Firea, nemiloasă cu Nicuşor Dan. „Peste 60.000 de bolnavi cronic au fost părăsiţi de noul primar cu inimă de piatră. E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor”

Gabriela Firea, senator PSD, îl acuză pe primarul general Nicuşor Dan că nu a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei destinat persoanelor cu dizabilităţi deoarece "nu vrea să plătească". De asemenea, fostul edil al Capitalei susţine că Nicuşor Dan este preocupat "doar de satisfacerea sponsorilor şi a camarilei politice".

10 aug. 2021, 10:31
Gabriela Firea, nemiloasă cu Nicuşor Dan. „Peste 60.000 de bolnavi cronic au fost părăsiţi de noul primar cu inimă de piatră. E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor”

Gabriela Firea l-a criticat în termeni duri pe Nicuşor Dan pe care l-a catalogat drept primarul „cu inimă de piatră”.”

Mă întreb: oare doarme liniștit primarul «dreptei», știind câtă suferinţă provoacă? Peste 60.000 de bolnavi cronici din Bucureşti au fost uitaţi, părăsiţi de noul primar cu inima de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primaria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social- democraţi, de peste 3 ani.

6 luni în care aceşti oameni, aflaţi într-o situaţie critică – persoane cu dizabilităţi -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că şi suma primită de la Guvern este infimă. Se intreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunţat aceşti oameni năpăstuiţi de soartă? La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților? Are vreo remuscare?

Bani sunt, nu există scuza lipsei de buget! Nu vrea să platească, pur si simplu! E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor si a camarilei politice!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Procurorul de caz, declaraţie incendiară în scandalul alegerilor de la Sectorul 1: ”S-a plecat cu un proces verbal și s-a ajuns cu altul!”

Gabriela Firea, nemiloasă cu Nicuşor Dan. „PNL şi USR PLUS l-au făcut primar pe acest om incapabil”

„Pnl şi Usr – Plus, care l-au făcut primar pe acest om incapabil, indiferent şi insensibil, fac ceva? Se implică pentru oameni?

În campanie au promis marea cu sarea, inclusiv că nu scumpesc transportul – şi l-au scumpit -, că vor livra apa caldă – şi nu au livrat – că nu vor tăia sprijinul pentru persoane cu dizabilităţi, şi l-au suspendat! O acţiune monstruoasă! Oameni care nu au milă de semenii lor aflaţi in nevoie!”, a mai precizat Gabriela Firea, fost primar general.

Citeşte şi: Emanuel Ungureanu dă de pământ cu Nicuşor Dan pentru felul în care arată parcul Herăstrău. „Nu am văzut şobolani şi şerpi, poate şi din cauza faptului că în prea multe locuri este beznă complet”