Gabriela Firea organizează un eveniment pentru Simona Halep. Când şi unde va avea loc

Gabriela Firea a anunţat că municipalitatea va organiza, miercuri, un eveniment pentru Simona Halep, care a câștigat turneul de la Wimbledon. Primarul general al Capitalei a precizat însă că nu va participa la acest eveniment.

15 iul. 2019, 11:09
Gabriela Firea organizează un eveniment pentru Simona Halep. Când şi unde va avea loc

Gabriela Firea a anunţat, luni, că primăria va organiza, miercuro, un eveniment pe Arena Națională și că Federația Română de Tenis va veni cu detalii. Întrebată dacă va participa la acest eveniment, Gabriela Firea a răspuns: „Nu!”.

S-A AFLAT! Cine este tânărul care i-a fost alături Simonei Halep la Wimbledon. „Când îmi place cineva, încerc să păstrez acea presoană

Primăria Capitalei a organizat o cermonie pentru Simona Halep și după ce aceasta a câștigat turneul de la Roland Garros, în iunie 2018. Atunci, Gabriela Firea a urcat pe scenă și a fost huiduită de spectatorii prezenți pe Arena Națională atunci când i-a dat sportivei o plachetă și un mare buchet de flori.

Simona Halep, apariţie fabuloasă la Balul Campionilor de la Wimbledon

Primarul Capitalei a ieșit de pe Arenă Naţională înainte de încheierea ceremoniei, moment în care huiduielile au fost și mai intense.