Gabriela Firea atacă programul de guvernare al PNL: „E total lipsit de credibilitate”

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat sâmbătă că programul de guvernare prezentat de liberali "este total lipsit de credibilitate" şi că "noul PNL ignoră total realitățile economice din România". 

28 feb. 2015, 13:42
Gabriela Firea atacă programul de guvernare al PNL: „E total lipsit de credibilitate”

„Cei din PNL au lansat astăzi un program de guvernare total lipsit de credibilitate, avându-i drept promotori pe Cătălin Predoiu și Vasile Blaga, doi dintre principalii exponenți ai fostului regim PDL, care au făcut foarte mult rău României în anii trecuți. Cei care acum se ascund în spatele ‘noului PNL’ ignoră total realitățile economice din România de astăzi, luându-l pe ‘nu’ în brațe și făcând opoziție fie cu amatorism, fie cu inconștiență”, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Vasile Blaga: Începem discuţiile cu partidele politice pentru o NOUĂ MAJORITATE în Parlament

Aceasta a adăugat că ar fi preferat ca liberalii să susțină „ideile bune” ale actualei guvernări, precum și reducerea taxelor propusă de Guvern, scrie Agerpres.

Ne-ar fi plăcut să vedem o susținere a reducerilor de taxe propuse deja de Guvern, dar nu e cazul. Dimpotrivă, după ce au crescut TVA în anii trecuți, ei cer demisia celor care vor să o scadă, ceea ce este dincolo de absurd și îi aruncă în ridicol”, a precizat Gabriela Firea.

Social-democrata i-a acuzat totodată pe Cătălin Predoiu, propunerea liberală pentru postul de prim-ministru, și pe co-președintele PNL Vasile Blaga că „sunt printre cei care i-au îndatorat pe români cu suma record de aproape 20 de miliarde de euro contractată de la finanțatorii externi și printre cei care au semnat pentru mărirea taxelor și impozitelor”.

Citeşte şi: PNL a început să lucreze la programul de guvernare. Cine ar putea face din Executivul lui Cătălin Predoiu

Comisia de unificare a PNL a aprobat sâmbătă proiectul programului de guvernare al partidului.

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, propunerea liberalilor pentru funcția de premier, a afirmat că liberalii propun prin programul lor de guvernare „o viziune pentru reproiectarea României pe termen mediu plecând de la platforma prezidențială învingătoare în alegerile prezidențiale ‘România lucrului bine făcut”’.


loading...