Gabriela Firea pune din nou tunurile pe guvernanţi: Încă o țeapă postelectorală dată de cei de la putere, care anulează majorarea pensiilor și a alocațiilor”

Gabriela Firea acuză actuala guvernare că dă o nouă ţeapă electrorală anulând majorarea pensiilor şi a alocaţiilor.

04 feb. 2021, 21:04
Gabriela Firea pune din nou tunurile pe guvernanţi: Încă o țeapă postelectorală dată de cei de la putere, care anulează majorarea pensiilor și a alocațiilor”

Gabriela Firea pune din nou tunurile pe guvernanţi. Senatoarea PSD susţine că dacă le-ar păsa sau ar fi de credinţă bună, pentru binele românilor s-ar uita şi la soluţiile propuse de social democraţi.

Gabriela Firea pune din nou tunurile pe guvernanţi. Anunţul făcut de social-democrată!

Acesta spune că PSD a făcut publică o propunere de buget alternativ prin care se arătată cum se poate respecta legea și asigura creșterea pensiilor şi alocaţiilor simultan cu scăderea deficitului. Ea recomandă Guvernului Cîţu, pentru binele românilor, să consulte documentul.

„Cu tristete, despre încă o țeapă postelectorală dată de cei de la putere, care anulează majorarea pensiilor și a alocațiilor! Presedintele pune cruce majorării prevăzute de lege a punctului de pensie, aprobată în Parlament grație susținerii echipei social – democrate și declarată constituțională de CCR.

A retrimis legea în Parlament pentru reexaminare și a cerut alianței PNL, USR și UDMR să constate că nu sunt bani în buget și să respingă majorarea dispusă de lege.
Astfel, pensiile nu mai cresc în acest an nici măcar cu procentul de 8% asumat de guvernarea PNL după ce a amputat drastic majorarea legală cu 40%.
Și-n privința alocațiilor, guvernul țeparilor și-a încălcat angajamentele și a anunțat că blochează majorarea cuvenită pentru acest an.
Practic, după ce au mințit înainte de alegeri că vor respecta dublarea alocațiilor, votată de PSD, dar că o vor face eșalonat, acum vor să anuleze eșalonarea, iar copiii vor rămâne doar cu acea creștere de 20%, acordată în septembrie 2020.

Am arătat cum se poate respecta legea și asigura creșterea pensiilor simultan cu scăderea deficitului. Bugetul alternativă al PSD e public, oricine îl poate consulta.
NU e problemă neapărat de bani, ci de stabilire a priorităților.

Guvernarea actuală ori nu vrea, ori nu știe cum să facă… dacă le-ar păsa și ar fi de bună credința s-ar uita la soluțiile PSD și pur și simplu le-ar copia. Spre binele românilor.
#JunglaDeDreapta
#NuLePasāDeOameni”, a spus Gabriela Firea pe contul personal de Facebok.

Citeşte şi: Gabriela Firea: „Domnilor Orban, Barna, Cioloş, le-aţi promis românilor un trai mai bun, iar acum vă bateţi joc de ei. Comportaţi-vă ca niste oameni, nu ca niste roboţi politici”
 


loading...