Gabriela Firea s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum, după ce și-a dat demisia din funcția de ministru al Familei. „Natura este mereu vindecătoare”

Gabriela Firea pare că s-a reorientat după ce și-a dat demisia din funcția de ministru al Familiei, în contextul scandalului privind azilele din Voluntari.

17 aug. 2023, 17:37
Gabriela Firea s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum, după ce și-a dat demisia din funcția de ministru al Familei. „Natura este mereu vindecătoare”

Gabriela Firea pare să fi uitat deja de scandalul azilelor din Voluntari în care a fost implicată și acum se implică în cu totul alte activități. Fostul primar al Capitalei a postat un clip video pe Facebook în care promovează produse naturale de la Fares Orăștie.

Citește și Marcel Ciolacu îi lasă Gabrielei Firea uşa deschisă pentru Primărie: „Există şi greşeli în politică. Părerea mea este că trebuie să continue să dea explicaţii”

”Avem si noi produse de bună calitate si cu pret accesibil. Azi m-am oprit asupra câtorva de la Fares Orăștie. Natura este mereu vindecătoare”, e mesajul transmis de Gabriela Firea.

Citește și Gata de alegeri: Firea și Pandele au uitat de azilele groazei. S-au pozat la cules de roșii. Boc a făcut la fel: „După muncă, și răsplată!”

Zilele trecute, Gabriela Firea l-a luat pe soțul ei, Florentin Pandele, la cules de roșii, ardei și vinete. „În vizită pe la vecini. Săptămână frumoasă vă dorim!”, a transmis fostul ministru al Familiei. Mulți internauți au spus că Firea se pregătește în acest fel pentru alegerile din 2024 și, atât ea, cât și soțul ei pozează în „oameni simpli, din popor” pentru a atrage aprecieri în social media și, poate, și voturi.

O manieră similară de a se băga sub pielea votanților a avut și Emil Boc. Fostul premier PDL, actual primar al Clujului din partea PNL a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu fructe și legume proaspăt culese, un semn că politicianul menționat este „gospodar și consumă românește”.

Primarul Clujului a postat sâmbătă poze cu coșul de piersici.

„După muncă, și răsplată! Răsaduri de roșii cumpărate de la piața volantă, plantate, întreținute și culese în ‘regie proprie’! Și producție reușită de piersici! Merită! Orice reconectare cu Natura nu poate fi decât Sănătoasă!”, a notat Boc pe rețeaua socială menționată.