Gabriela Firea spune că metroul şi-ar putea reduce activitatea. Mesajul primarului general al Capitalei

Gabriela Firea a vorbit în direct la România TV despre eventualele măsuri care s-ar putea lua după instituirea stării de urgență. Primarul general al Capitalei a declarat că mijloacele de transport în comun ar putea să fie limitate.

14 mart. 2020, 21:15
Gabriela Firea spune că metroul şi-ar putea reduce activitatea. Mesajul primarului general al Capitalei

Gabriela Firea a ţinut să-i liniltească pe bucureşteni, în contextul stării de urgenţă care va intra în vigoare de luni. „Cetăţenii trebuie să ştie că au tot ce le trebuie pentru un trai normal: spitale, farmacii şi alimente„.

Citeşte şi Ministerul Sănătăţii se închide în plină epidemie de coronavirus. O angajată este infectată cu Covid-19

Primarul general al Capitalei a vorbit la România TV şi despre măsurile ce ar putea fi luate în contextul stării de urgenţă ce va intra în vigoare. „Cred că una dintre măsuri o să fie limitarea, reducerea mijloacelor de transport în comun care fac foarte multă aglomeraţie, în special metroul. Asta nu o să fie o problemă, dacă activităţile sunt reduse. Cetăţenii să înţeleagă că o să funcţioneze serviciile de care au nevoie (…)

Sigur că limitările or să fie graduale, în funcţie de evoluţia situaţiei, de numărul de români care vin în Bucuresti şi în ţară şi de căţi or să fie descoperiţi cu coronavirus„, a mai spus Gabriela Firea.