Gabriela Firea, supărată pe liderul Pro Romania: „Eu am muncit pentru domnul Ponta şi însărcinată”

Gabriela Firea comentează posibilitatea ca Victor Ponta să candideze la Primăria Capitalei împotriva sa. Actualul primar general al Capitalei îi ameninteşte liderului Pro România ce sacrificii a făcut pentru el.

05 iul. 2020, 18:02
Gabriela Firea, supărată pe liderul Pro Romania: „Eu am muncit pentru domnul Ponta şi însărcinată”

„Eu l-am susţinut pe domnul Ponta la prezidenţiale, deşi eram însărcinată. Am muncit până în ultima zi. Trag şi acum pentru lucruri pe care le-am spus atunci, la iniţiativa echipei de comunicare şi de marketing politic. Trei săptămâni am suferit de parcă ar fi fost un membru al familiei mele când nu a ieşit preşedinte”, a declarat Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei îi atrage atenţia lui Ponta că o candidatură a sa ar rupe voturi de pe stânga, nu de la PNL sau USR. Aceasta lasă să se înţeleagă că, prin ipotetica sa candidatură, Ponta îşi negociază o alianţă avantajoasă cu PSD la parlamentare.

Victor Ponta ar putea intra în competiţia pentru Primăria Capitalei. Reacţia Gabrielei Firea

„Cel mai mare păcat este acela că uită faptul că electoratul său este cel care nu l-ar trăda. Niciodată nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS. Va lua voturi din stânga. Normal ar fi să lucrăm împreună pentru cetăţeni şi negocierea pentru susţinerea la locale să fie una corectă”, a mai precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a declarat că este hotărâră să candideze, deşi unele persoane ar vrea să o vadă plecată inclusiv din ţară.

„Trebuie să apăr, în primul rând, ce am făcut. Trebuie să îmi continui proiectele şi să fac altele noi. Şi, din respect pentru cei care apreciază activitatea mea şi a echipei mele, candidez. Acum, că sunt persoane care, probabil, şi-ar doi să mă împiedic pe scări, să cad, să mă convingă cineva să plec din ţară, eventual… Este adevărat că întotdeauna sunt astfel de persoane. Dar din punctul meu de vedere angajamentul este clar faţă de bucureşteni şi voi candida pentru bucureşteni. Nu mă interesează ce alianţă politică se face. Eu am alianță cu bucureştenii, cu cetăţenii”, a mai spus Gabriela Firea.