Gabriela Firea taxează discursul preşedintelui Iohannis la şi îl numeşte „şef de partiduleţ”

Fostul primar al Capitalei a reacţionat pe pagina sa de Facebook la declaraţiile susţinute de preşedintele Klaus Iohannis marţi seara, la împlinirea unui an din al doilea mandat. Firea îl numeşte pe Iohannis "şef de partiduleţ instalat la Cotroceni" şi îl acuză de faptul că nu este preşedintele tuturor românilor.

25 nov. 2020, 13:20
Gabriela Firea taxează discursul preşedintelui Iohannis la şi îl numeşte „şef de partiduleţ”

Gabriela Firea a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că nu ar fi un preşedinte „drept, pacifist”, ci unul care face jocurile politice ale PNL, în vederea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

„Bună dimineața tuturor celor care mai speră că, într-o zi, România va avea un președinte imparțial, demn, drept, pacifist, al tuturor românilor și nu un șef de partiduleț instalat la Cotroceni!”, scrie Firea pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că, pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie „definitivă” şi a pledat pentru „un Guvern de dreapta, în jurul PNL”, cu o solidă majoritate în Parlament, în vederea îndeplinirii reformelor. El a menţionat că o parte dintre aceste proiecte au fost elaborate deja de Guvernul PNL, dar „niciunul nu a putut avansa în Parlament” din cauza PSD, pe care l-a numit „un obstacol permanent în calea dezvoltării”.

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu face nimic pentru oameni

Firea, care candidează pe lista PSD pentru Senat, a avertizat că primarul general „intră peste atribuțiile ministrului de Interne” pe motiv că „se ocupă de polițiștii locali”.

„Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Polițiștii locali din toată țara sunt la dispoziția Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă.

E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap. În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii – cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat în campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvernului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare! Adică, intră peste atribuțiile ministrului de interne”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Violeta Alexandru: ”O femeie rea, veninoasă această Firea. Și-a bătut joc de orașul meu timp de patru ani”