Gabriela Firea: Vom face plângere penală pentru distrugerea bunurilor municipalităţii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă că va fi făcută plângere penală împotriva celor care au distrus bunurile municipalității și a celor care au "perturbat" buna desfășurarea a unui eveniment public legal.

02 dec. 2017, 16:04
Gabriela Firea: Vom face plângere penală pentru distrugerea bunurilor municipalităţii

„Vom face plângere penală pentru distrugerea bunurilor municipalității și de asemenea vom face plângere în legătură cu toți cei care consideră că nu și-au făcut datoria sau cei care au perturbat buna organizare a unui eveniment public legal organizat”, a spus primarul.

Gabriela Firea a declarat sâmbătă, referindu-se la incidentele din Piața Victoriei, că s-ar fi așteptat ca toți conducătorii de instituții ale statului să facă declarații în sprijinul legalității „oricărei activități”.

O parte dintre protestatarii aflați în Piața Victoriei au intrat în conflict sâmbătă cu angajații Primăriei Capitalei care amenajau târgul de sărbători, au împins gardurile de protecție și au încercat să intre pe partea carosabilă.

Gabriela Firea renunţă la organizarea Târgului de Crăciun care urma să aibă loc în Piaţa Victoriei: „Asta înseamnă începutul anarhiei”