Gabriela Firea vrea să se vaccineze: „Nu mi se pare corect ca parlamentarii şi membrii Guvernului să fie în etapa a doua”

Gabriela Firea a anunţat că îşi doreşte să se vaccineze, însă spune că nu i se pare corect ca parlamentarii şi membrii Guvernului să fie în etapa a doua.

13 ian. 2021, 21:33
Gabriela Firea vrea să se vaccineze: „Nu mi se pare corect ca parlamentarii şi membrii Guvernului să fie în etapa a doua”
Gabriela Firea vrea să se vaccineze: "Nu mi se pare corect ca parlamentarii şi membrii Guvernului să fie în etapa a doua"

Gabriela Firea vrea să se vaccineze, în să nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice. Fostul primar a mai spus că nu i se pare corect parlamentarii și membrii Guvernului să se vaccineze în etapa a doua.

Gabriela Firea: Eu vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice

„Eu vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice. Eu mi-aș dori de la Guvern să acopere cu prioritate persoanele care au cea mai mare nevoie în acest moment și pe urmă să treacă la Guvern și la Parlament.

Nu mi s-ar părea normal să ne ia pe noi de la Parlament și alte instituții și să ne prioritizeze. Să încheiem vaccinarea pentru medici, pentru asistenți, pentru persoanele vârstnice, pentru cele cu boli cronice care nu au interdicția de a face vaccin și pe urmă mergem și la Parlament și la Guvern”, a spus fostul primar la Antena 3.

Citeşte şi Gabriela Firea: Guvernul Cîţu trebuie să aplice legea şi să mărească pensiile, nu să se plângă că nu are bani, în timp ce se împrumută

Firea, despre campania de vaccinare: Nu poți lăsa tot greul pe aceste personalități din lumea medicală

„Am urmărit campaniile pro-vaccinare din Europa. Ele sunt extrem de empatice, extrem de sugestive. A veni doar și a afirma și a trimite la lupta aceasta niște medici – ei nu au nicio vină, sunt persoane remarcabile, sunt oameni deosebiți, dar nu poți lăsa tot greul pe aceste personalități din lumea medicală și pe tine, ca guvernare, să nu te intereseze”, a mai precizat Firea.