Gabriela Prisăcariu a aflat de toate aventurile lui Dani Oțil. Cum au reușit să treacă peste: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o”

Dani Oțil a dezvăluit că Gabriela Prisăcariu, soția sa, a aflat despre toate aventurile sale amoroase. Cum au reușit să treacă împreună peste aceste lucruri.

06 feb. 2024, 17:26
Gabriela Prisăcariu a aflat de toate aventurile lui Dani Oțil. Cum au reușit să treacă peste: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o”
Cum a aflat Gabriela Prisăcariu de aventurile lui Dani Oțil

Dani Oțil a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre viața sa intimă din trecut, dezvăluiri care au ajuns și la urechile soției sale, Gabriela Prisăcariu. Invitat da podcastul lui Mihai Bobonete acum două luni, prezentatorul TV a făcut o incursiune în aventurile sale amoroase din perioada în care era singur, oferind detalii picante despre experiențele sale.

Dani Oțil nu a ezitat să împărtășească fragmente din trecututu său amoros, inclusiv despre slăbiciunea sa pentru Anna Lesko, o poveste care a captivat mulțimea și a fost subiect de interes pentru multă lume la acea vreme.

Citește și: „Power Couple România” 6 februarie LIVE VIDEO. Dani Oţil anunță primul cuplu propus la eliminare

Chiar dacă dezvăluirile sale au ajuns și la urechile soției sale, aceasta a abirdat situația cu foarte multă maturitate. Momentele și întâmplările din trecutul prezentatorului au fost o surpriză pentru ea, dar a ales să nu acorde o importanță prea mare acestora, concemtrându-se pe prezent și pe relația lor. Ba mai mult, Gabriela Prisăcariu a preluat o vorbă spusă de Anna Lesko lui Dani Oțil acum mulți ani, amintire care, în contextul actual, a adus o notă de umor și de amintire a trecutului.

Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o. Dar trebuie să înțeleagă că am și 12 ani de viață în fața ei, deci o experiență bogată. Pe mine m-a învățat Anna Lesko o vorbă, când făceam glume la televizor, că este feblețea mea. Și într-o emisiune, Răzvan îi zice ‘Anna, uită-te la el, băiat frumos, dar nu ți se pare că a fost cam vagabond?’.

Și Anna, care e un bun profesionist, noi am avut o prietenie și am colaborat mult la TV pe tema asta, a fost o poveste frumoasă, inventată. M-a apucat de obraz și a zis: ‘Dani, nu o să consider niciodată, dacă noi ne vom căsători, că ai fost un vagabond. Eu voi considera că te-ai antrenat pentru mine’. Și soția a preluat vorbele astea. Dar da, ultima dată ea și alte soții ne-au întrebat, în grup, dacă avem trecute în telefon, în continuare, femei cu nume de service auto”, a povestit Dani Oțil pentru cancan.ro.

Citește și: Andreea Raicu face praf „cuplurile perfecte” de pe Instagram: „În casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

Dani Oțil, „în limbă” după Anna Lesko

Prezentatorul de la „Power Copule – La bine și la greu” a recunoscut că la fiecare apariție de-ale artistei făcea ceva spectaculos, iar în prezent, el își aduce aminte cu plăcere de toate nebuniile pe care le-a făcut pentru a o impresiona.

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos.

Odată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort. Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, a declarat prezentatorul la podcastul lui Gojira.