Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut chef pe manele de ziua soției prezentatorului. Cei doi au petrecut până dimineață

Gabriela Prisăcariu a avut parte de o petrecere pe cinste de ziua ei. Evenimentul s-a ținut chiar la restaurantul lui Dani Oțil, iar cei doi au dansat pe manele până în zori.

23 nov. 2022, 17:26
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut chef pe manele de ziua soției prezentatorului. Cei doi au petrecut până dimineață

Gabriela Prisăcariu a avut parte de o petrecere pe cinste de ziua ei. Manelistul Luis Gabriel le-a cântat, iar Dani Oțil și Gabriela s-au distrat pe cinste.

Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani

Soția lui Dani Oțil are toate motivele din lume să fie fericită și asta pentru că la 30 de ani se poate considera realizată pe toate planurile. Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste, Dani Oțil i-a pregătit o petrecere fabuloasă Gabrielei chiar în restaurantul pe care acesta îl deține. Luis Gabriel a întreținut atmosfera, iar cei prezenți au avut un dress code, mai exact trebuiau să vină îmbrăcați în negru.

La un moment dat, Dani Oțil, prezent și el la petrecere, l-a întrerupt pe Luis Gabriel și a avut un mesaj pentru cei prezenți.

„Le rog pe fete să nu mai aibă cerințe din tinerețea lor. Hai să îi lăsăm pe băieți să își facă programul, două, trei melodii, în forță. Să nu uităm că au venit aici pentru „diamante” și pentru Gabriela. Mulțumim tare mult! Jos pălăria! Băieții sunt super profi! Ușor cu piesele de pe net și să dăm drumul la petrecere! Băieți, hai cu „diamantele”, le-a transmis Dani Oțil celor prezenți la petrecere.

Citește și: Pâinea din magazinele românești conține substanțe nocive pentru organism: „Gândiți-vă bine când o cumpărați!”

Dani Oțil, cadou impresionant pentru Gabriela Prisăcariu de ziua ei

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 30 de ani, prezentatorul TV i-a făcut un cadou impresionant, un bolid de mii de euro. Gabriela a început să plângă atunci când a văzut că soțul ei i-a cumpărat o mașină.

”Când realizezi că ai primit o mașină adevărată…’, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

„Am ochii uscați și îi mai dau peste cap să se umezească. (…) O singură dată face omul 30 de ani”, a dezvăluit „Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani”

Citește și: Fulgy, din nou în faţa magistraţilor. Fiul Clejanilor, obligat să se trateze