Gabriela Szabo, PRIMA REACŢIE după rectificarea pozitivă a bugetului MTS

Ministerul Tineretului și Sportului a obținut deblocarea a 10 la sută din bugetul pe anul 2015 (ca și în anul precedent, 2014), precum și o suplimentare bugetară de 14 milioane lei, în urma ședinței de guvern din 28 iulie, care a avut drept punct principal aprobarea rectificării bugetare.

28 iul. 2015, 16:18
Gabriela Szabo, PRIMA REACŢIE după rectificarea pozitivă a bugetului MTS

„Ministerul Tineretului și Sportului a solicitat o rectificare bugetară pozitivă în sensul rolului național prioritar acordat Sportului și Tineretului. Suplimentarea bugetară va fi distribuită atât pentru acțiuni sportive, cât și de tineret.

Mulțumesc colegilor din Guvern pentru deschidere, încredere și pentru faptul că acordă importanță domeniilor vizate de ministerul pe care îl conduc.

Activitatea noastră este una comună și un rezultat pozitiv într-un domeniu atrage după sine alte rezultate, cel puțin la fel de benefice și în celelalte domenii și pentru întreaga Românie”, a declarat ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.

Rectificarea bugetară pozitivă reprezintă o premieră în decursul ultimilor ani pentru Ministerul Tineretului și Sportului.