Gabriella Vlad Werner, iubita lui Florin Piersic timp de 9 ani, se întoarce în România după 35 de ani petrecuţi în Israel. Actriţa nu vrea să mai aibă de-a face cu Piersic: „M-a sunat, i-am văzut numărul şi am zis: Ia, mai lasă-mă!”

Gabriella Vlad Werner este una dintre marile iubiri ale lui Florin Piersic, relaţia lor durând nu mai puţin de nouă ani, între 1974 și până în 1983. În 1983, Gabriella l-a cunoscut pe actualul ei soţ, Marcel Werner, împreună cu care s-a mutat în Israel.

24 iun. 2021, 12:03

Între Gabriella Vlad Werner şi Florin Piersic a fost o dragoste demnă de filme, care s-a sfârşit cât se poate de prost. S-au iubit timp de nouă ani, dar iubirea lui actorului pentru Ana Szeles a învins, astfel că Gabriella a decis să se despartă de actor în momentul în care acesta și-a oficializat, în 1976, relația cu actrița Ana Szeles.

Un an mai târziu, Ana i-a dăruit lui Florin Piersic un copil. Daniel era al doilea fiu al lui Florin Piersic, după Florin jr., născut cu opt ani mai devreme, în timpul căsniciei cu actrița Tatiana Iekel.

În pofida faptului că Florin se însurase, a vrut să o păstreze lângă el şi pe Gabriella. Iar ea a acceptat relaţia extraconjugală. Asta până în 1983, când ruptura s-a produs definitiv.

În același an, Gabriella l-a cunoscut pe afaceristul Marcel Werner, cetățean israelian, cu care s-a și căsătorit în scurt timp. După ce li s-a născut prima fată, Ana, au plecat din țară, în Austria, la Viena, unde au trăit 3 ani. După un an și jumătate, li s-a născut şi cel de-al doilea copil, Adela. Apoi, toţi patru s-au mutat în Israel, în Ashtod. A fost o căsnicie frumoasă, care s-a terminat însă, prin divorț, în 1990.

Potrivit impact.ro, Gabriella Vlad Werner se întoarce în România după 35 de ani petrecuţi în Israel, pentru a avea grijă de părinţii ei. Actriţa a declarat pentru sursa citată că nu intenţionează să îl contacteze pe Florin Piersic.

Citeste si Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe: „Am suferit foarte mult. Rămân cu această tristeţe”

În niciun caz. E o poveste încheiată definitiv. A fost o poveste de dragoste, de viață, care s-a consumat la vremea ei. Ultima oară când am vorbit cu el a fost acum vreo cinci ani, când m-a sunat de ziua mea. Apoi, a amuțit. Anul trecut a sunat, i-am văzut numărul pe telefon, dar mi-am zis Ia, mai lasă-mă!. Și nu i-am răspuns. Am auzit că are sănătatea șubredă, că s-a retras la țară, de frica Covidului… Îi doresc sănătate. Eu îmi văd e viața mea!‘, a declarat Gabriella Vlad Werner pentru impact.ro.

După ce a emigrat în Israel, Gabriella și-a continuat cariera de actriță și, mai apoi, de profesoară de teatru, a primit, din partea statului Israel, gradul de Maestru.

Într-un interviu mai vechi pentru estnews.ro, marele actor a povestit frânturi despre relaţia lui cu Gabriella.

Aveam o iubită, Gabriela Vlad, care a fost, pentru puțin timp, actriță la Teatrul Victor Ion Popa (Bârlad). Am iubit-o foarte mult. Am dorit să fie aproape de mine, în București, așa că am venit la directorul Constantin Petrican, Dumnezeu să-l ierte, și i-am spus că vreau s-o lase pe Gabriela să plece la București, unde avea un loc rezervat la Teatrul Barbu Delavrancea”, a declarat actorul.

Pe pagina ei de facebook, actriţa declara: “Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studenta la IATC și pâna în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă (pe un post central de televiziune s-a vehicutlat că povestea de dragoste dintre cei doi actori a fost una secretă – n.r.). Din contră, pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar, viața bate filmul, și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă casători cu Florin, din păcate”.

Citeste si Marian Godină, dezvăluiri şocante. A fost luat de Ion Iliescu, de la o serbare: „Mi-au pus o bentiţă la ochi, să nu văd unde mă duc”