Gafă COLOSALĂ a lui Tătăruşanu în Fiorentina – Crotone 1-1 VIDEO

Ciprian Tătăruşanu a greşit grav la golul primit de Fiorentina în meciul de pe teren propriu cu Crotone, scor 1-1, miercuri, în etapa a 10-a din campionatul Italiei.

27 oct. 2016, 07:33
Gafă COLOSALĂ a lui Tătăruşanu în Fiorentina – Crotone 1-1 VIDEO

Ciprian Tătăruşanu a ieşit să prindă mingea centrată de Rosi în minutul 24, dar a scăpat-o inexplicabil din mâini, deşi nu era jenat de niciun adversar, iar Falcinelli a împins mingea în poarta goală de la 6 metri.

Fiorentina a salvat un punct graţie reuşitei fundaşului Astori, în urma unui corner, în minutul 85. Dar gazdele înregistrează un rezultat dezamăgitor cu ultima clasată, care avea un singur punct. Fiorentina se află pe locul 11 în campionat, cu 13 puncte şi o singură victorie în ultimele cinci meciuri.

Evoluţia lui Ciprian Tătăruşanu (30 de ani) a fost notată cu 4 sau 5 de către presa italiană, portarul român fiind considerat cel mai slab om de pe teren.

„Tătăruşanu a făcut ca spectatorii Fiorentinei să încremenească cu o greşeală în minutul 16, trădat şi de terenul mocirlos. A urmat o greşeală impardonabilă la gol. Nici nu a fost ajutat de Gonzalo Rodriguez, care nu a făcut nimic pentru a evita golul după gafa portarului. Apoi nu prea a mai avut ce apăra, în condiţiile în care oaspeţii s-au baricadat în defensivă. Tătăruşanu a fost ca dintr-un film horror!”, a scris site-ul calciomercato.com, care l-a notat cu 5 pe internaţionalul român.

„Tătăruşanu a făcut-o lată, dar Astori a evitat KO-ul. Ciprian s-a luptat cu ploaia în primul sfert de oră, apoi blochează un şut periculos din centru al lui Trotta. Dar la faza imediat următoare îi scapă mingea din mâini la o fază banală (indiferent dacă plouă sau nu) şi îi face cadou un gol lui Crotone. Gonzalo Rodriguez putea să-l ajute, dar a fost fără reacţie de lângă Falcinelli”, consideră violanews.com, care i-a dat nota 4.

Jurnaliştii cotidianului La Repubblica apreciază că prestaţia lui Tătăruşanu a fost de nota 4: „A fost un dezastru. Dacă şi-ar fi pus mănuşile pentru spălat vase ar fi făcut o treabă mai bună. Nu a fost capabil să reţină o minge pe care a prins-o iniţial şi i-a făcut cadou golul lui Crotone. Evident, aceste gafe se pot întâmpla, însă majoritatea numai lui, se pare”.

„Tătăruşanu a fost dezastruos, o gafă de boboc. Chiar dacă Sousa a dat vina pe ploaia care a întrerupt meciul, Tătăruşanu a fost singurul care i-a făcut pe oaspeţi să pară periculoşi”, notează site-ul calcioweb.eu.

„S-au întors fantomele unei echipe arogante, fără dorinţă, lentă şi previzibilă. Tătăruşanu nu este singurul vinovat. Nu a fost bună schimbarea sistemului, iar Paulo Sousa rămâne în vizor. Este adevărat că acest egal se datorează în mare măsură gafei lui Tătăruşanu, dar eroarea doar oferă o imagine de ansamblu asupra situaţiei Fiorentinei. Şi fundaşii echipei Viola au fost depăşiţi de situaţia, au ajuns deseori după adversari la minge. La o acţiune identică din repriza secundă, la poarta lui Crotone, fundaşii au venit imediat şi au degajat mingea după o gafă a portarului”, a scris firenzeviola.it.