Gafă colosală la conferința de presă a Simonei Halep. Cum a reacționat tenismena când și-a dat seama

După câștigarea turneului de la Toronto, Simona Halep a avut o conferință de presă, în cadrul căreia a răspuns la întrebările jurnaliștilor de peste hotare.

15 aug. 2022, 20:30
Gafă colosală la conferința de presă a Simonei Halep. Cum a reacționat tenismena când și-a dat seama

La un moment dat, Simona Halep a fost întrebată de o jurnalistă canadiană dacă plănuiește ca la întoarcerea în țară să sărbătorească împreună cu fanii unguri.

„Bună, Simona, felicitări! Sunt Kristina (n.r. Rutherford) de la Sports Net (n.r. Canada). Mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”, a fost întrebarea primită de româncă.

Simona Halep a corectat-o elegant pe jurnalistă și a subliniat cuvintele „fani români”.

„Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat, încerc să mă recuperez și să fiu pregătită pentru următorul meci. Cât despre fani, despre fanii români, au fost minunați și vreau să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut”, i-a răspuns Simona Halep.

Simona Halep, din nou în Top 10 WTA

Simona Halep a revenit oficial în Top 10 WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Ea ocupă locul 6, după victoria de la Toronto, cu 3.255 de puncte.

Sportiva din Constanţa a înregistrat o urcare de 9 locuri. După Halep, următoarea româncă din clasament este Irina-Camelia Begu, care a coborât un loc şi se află pe 34, cu 1384 puncte.

Sorana Cîrstea a coborât două locuri şi este pe 40, cu 1271 puncte. Şi Ana Bogdan a coborât un loc şi acum ocupă poziţia 64, cu 910 puncte. Jaqueline Cristian este pe locul 76, coborâre de o poziţie, cu 788 puncte.

Ultima româncă din Top 100 este Elena Gabriela Ruse, care a urcat cinci locuri şi este pe 98, cu 645 puncte.

Primele poziţii ale clasamentului sunt următoarele: 1. Iga Swiatek – 8501 de puncte, 2. Anett Kontaveit – 4476, 3.Maria Sakkari – 4190, Paula Badosa – 4.155, 5. Ons Jabeur – 3.920.

Citește și Simona Halep revine în top 10 WTA, calificare spectaculoasă în finala de la Toronto