Gafa comentatorilor de la primul meci al Simonei Halep la US Open. Ce au spus despre jucătoarea română

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open de Kaia Kanepi, cu scorul de 2-6, 4-6. Eliminarea prematură a liderului WTA a fost încununată și de o gafă a comentatorilor britanici de la Eurosport, postul de televiziune care a transmis această partidă.

28 aug. 2018, 06:39
Gafa comentatorilor de la primul meci al Simonei Halep la US Open. Ce au spus despre jucătoarea română

Aceștia au confundat capitala României, București, cu Sofia, capitala Bulgariei. „Mă uit la meciul Simonei Halep şi comentatorul Eurosport spune: ‘Halep vine din Constanţa, nu din capitala Sofia’. Minunat”, a scris Mergea pe contul său de Twitter.

Simona a ajuns la al 12-lea turneu de Grand Slam al carierei, în care este eliminată încă din primul tur. În ultimele 8 turnee majore, românca de 26 de ani a părăsit competiţia de trei ori în prima rundă, a jucat şi trei finale (una câştigată), un tur trei şi un sfert de finală.

De asemenea, este a treia oară când Halep este eliminată în runda inaugurală de la Flushing Meadows, după ediţiile din 2010 şi 2017. Cea mai bună performanţă a Simonei la New York a venit în 2015, atunci când a fost eliminată de Flavia Pennetta, în semifinale.