Gafă de proporţii a celor de la CNADNR. Un bucureştean a fost amendat pe nedrept VIDEO

Autorităţile au amendat un bărbat din Bucureşti pentru că nu avea rovinietă în afara localităţii, însă camerele de supraveghere nu au înregistrat numărul complet. În realitate, numărul şi modelul maşinii nu corespundeau cu cele deţinute de proprietarul amendat. Bărbatul va da în judecată CNADNR.

06 dec. 2013, 13:05
Gafă de proporţii a celor de la CNADNR. Un bucureştean a fost amendat pe nedrept VIDEO

În urmă cu câteva luni, un bărbat s-a trezit în cutia poştală cu o amendă de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. A verificat cu atenţie fotografia înregistrată de camerele de supraveghere şi a descoperit imediat eroarea.

Am fost amendat pe nedrept de CNADNR. Se spune că am condus autoturismul în judeţul Galaţi, dar în perioada în care am fost surprins de acele camere eram în Bucureşti. Aici avem o Skoda Octavia 2, iar eu deţin un Renault Laguna„, a spus bărbatul în cauză, Bogdan Sava, pentru România TV .

Poza ar fi trebuit să surprindă toată partea din faţă a maşinii, cu numărul fotografiat de la tricolor cu toate cifrele aferente, până la capăt. Tocmai de aceea, bărbatul nu a plătit amenda de 300 de lei. „Nu am plătit-o am contestat-o şi voi merge în judecată cu ei până în pânzele albe, ca să le demonstrez că sunt şi români care se pot impune în faţa legii„, spune bărbatul.

Contactat de echipa România TV, un reprezentat CNADNR oferă o explicaţie uluitoare: „Poate a avut noroi pe număr şi l-a citit altfel camera„. Bucureşteanul este hotărât să ceară daune importante CNADNR.