Gafa de proporții făcută de câțiva turiști în Veneția! Cum au reușit să răstoarne o barcă, cu tot cu gondolier VIDEO

O gondolă în care se aflau patru turiști, inclusiv gondolierul, s-au răsturnat pe Rio de la Verona, lângă teatrul La Fience, în Veneția. Pasagerii ar fi încercat să își facă o poză, însă au sfârșit în apă.

04 dec. 2023, 22:05
Gafa de proporții făcută de câțiva turiști în Veneția! Cum au reușit să răstoarne o barcă, cu tot cu gondolier VIDEO

Patru turiști din Asia nu au ascultat instrucțiunile gondolierului și, când au vrut să facă poza, au stat toți pe o singură parte. Din cauza greutății, gondola s-a răsturnat, iar cei cinci oameni au ajuns în apa rece.

Citește și Cât a plătit un turist pentru o bere în Veneția. „Taxa pe muzică”, noutatea teraselor din Italia

Toată scena a avut loc pentru că turiștii s-au așezat toți pe aceeași parte a gondolei, iar din acest motiv, barca s-a răsturnat și toți cei care se aflau pe gondolă au căzut în apă rece sloi.

Gondolierul le-ar fi spus turiștilor că nu e bine ce fac și că riscă să se răstoarne, dar aceștia nu i-ar fi ascultat instrucțiunile și au făcut așa cum i-a tăiat capul.

Distribuția incorectă a greutății pe barcă a dus la un dezechilibru, iar gondola s-a răsturnat, urmând ca cei 4 și gondolierul să ajungă direct în apă.

Gondolierul, salvamar de Veneția pentru câteva momente

Din fericire, gondolierul a sărit în ajutorul turiștilor, pentru a-i salva și i-a ajutat să ajungă pe mal.

Te-ar putea interesa și Destinaţii de vacanţă de evitat în 2024. Avertismentul experţilor: Veneţia şi Atena pe lista neagră

Când turiștii au căzut în apă nu mai veneau alte gondole din spate, iar adâncimea mică a apei nu i-a pus în pericolul de a se îneca, astfel că scena nu s-a soldat cu victime.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă oamenii s-au ales cu o sperietură foarte mare, potrivit IlGiornale.

Tot momentul a fost filmat și, în câteva minute, a și ajuns viral pe toate rețelele sociale.