Gafă după gafă, la Paris: Două maşini parcate ilegal, ridicate cu tot cu copiii dinăuntru

Gafă cu repetiţie la Paris. Două maşini parcate ilegal au fost ridicate cu tot cu copiii aflaţi înăuntru - un bebeluş şi un băieţel de 9 ani.

28 apr. 2013, 10:53
Gafă după gafă, la Paris: Două maşini parcate ilegal, ridicate cu tot cu copiii dinăuntru

Una dintre maşini avea geamurile fumurii, iar membrii echipelor de tractări auto nu au observat bebeluşul aflat înăuntru.

„Am venit, am văzut că maşina mea începuse să se mişte, am strigat: „Ajutor, aduceţi-mi maşina”. O altă mamă, care chiar lângă mine, a spus „Maşina mea, dar unde este, unde este? Este un bebeluş înăuntru””, a declarat Emanuelle Lesourd.

Iar şocul nu s-a oprit aici. Mama micuţului a sunat la poliţie, care i-a confirmat că maşina a fost tractată, dar i-a dat asigurări că în vehicul nu este niciun copil. Disperată, femeia a mers totuşi la parcul auto.

„Acolo şi-a văzut maşina în depărtare, Scenic-ul său. A coborât din maşina mea, nici nu am avut timp să frânez, fugind, şi s-a grăbit la copilul său. Plângeam amândouă”, mai spune Emanuelle.

O oră mai târziu, un băieţel de numai 9 ani s-a trezit într-o maşină tractată. Fiind mai mare, copilul a început să se agite şi a fost văzut de angajaţii companiei care ridicau maşina.