Gafă impardonabilă la concursul Miss Universe 2015. Prezentatorul a greşit numele câştigătoarei VIDEO

Concursul Miss Univese 2015 a fost marcat de o gafă de neiertat a prezentatorului. Acesta a confundat numele câştigătoarei.

21 dec. 2015, 07:13
Gafă impardonabilă la concursul Miss Universe 2015. Prezentatorul a greşit numele câştigătoarei VIDEO

O gafă de proporţii s-a produs, duminică seara, la concursul de frumuseţe Miss Universe, informează România TV.

Momentul stupefiant al show-ului Miss Universe a când gazda acestuia, Steve Harvey a anunţat că a greşit când a anunţat câştigătoarea, pe Ariadna Gutierrez, din Columbia, în loc de Pia Wurtzbach, Filipine, aşa cum deciseseră judecătorii concursului. 

Au fost momente penibile, când columbianca deja încoronată a trebuit să transfere coroana filipinezei – adevărata câştigătoare. Show-ul de televiziune s-a întrerupt, iar câştigătoarea filipineză nu a mai avut ocazia să facă plimbarea de final, la televiziune. Organizaţia Miss Universe a luat cunoştinţă de confuzie şi şi-a cerut scuze public, pe Facebook, ambelor concurente care au fost confundate.

Prezentatorul show-ului, ajuns la cea de-a 64-a ediţie, a greşit numele câştigătoarei. El a anunţat că reprezentanta Columbiei e cea mai frumoasă femeie din lume, însă adevărata câştigătoare a coroanei era concurenta…din Filipine.

„Miss Universe 2015 este… Columbia!”, a anunţat prezentatorul, spunând apoi că „locul doi este… Columbia”.

Citeşte şi Câştigătoarea MISS WORLD, îmbrăcată în creaţiile unei românce FOTO

După ce şi-a dat seama de greşeală, prezentatorul a anunţat că „Miss Universe 2015 este Filipine!”…şi s-a scuzat în faţa publicului: „Ascultaţi, oameni buni! Daţi-mi voie să preiau controlul asupra situaţiei! Asta apare pe hârtie! Îmi asum responsabilitatea pentru asta, este greşeala mea… Era scris pe carton”…