Gafă INCREDIBILĂ a noului ŞEF DE LA FRF. Despăgubiri de 500.000 DE EURO

Mircea Sandu a anuntat ca il va actiona in justitie pe Razvan Burleanu, dupa ce seful FRF a dezvaluit, intr-o conferinta de presa, detalii din contractul confidential al fostului presedinte!

27 mai 2014, 11:34
Gafă INCREDIBILĂ a noului ŞEF DE LA FRF. Despăgubiri de 500.000 DE EURO

„Eu vreau să închei toate socotelile, o să ne vedem pe la tribunal. Bineînţeles că îl voi da în judecată. Am în contractul de rentă viageră o prevedere foarte clară privind confidenţialitatea contractului şi, în cazul în care este deconspirată, se plătesc daune de 500.000 de euro. Sigur că instanţa decide, dar dacă voi cîştiga, îmi voi permite să-i dau săracilor”, a declarat Mircea Sandu.

Răzvan Burleanu a anunţat că în Adunarea Generală de pe 27 iunie se va lua în discuţie anularea facilităţilor de care beneficiază Mircea Sandu: „40-50.000 de euro lunar! Cam aceasta înseamnă cheltuiala cu un onorabil preşedinte pentru FRF. Această sumă de bani nu a fost aprobată de Adunarea Generală în buget. Mircea Sandu are salariu de 5.000 de euro, plus taxe, doi angajaţi de 25.000 de mii de lei net, maşină de lux, combustibil. Se pare că domnul Mircea Sandu nu vrea să meargă pe jos”.