GAFĂ la CNN: BEBELUŞUL REGAL a fost declarat MORT, din greşeală

Postul de televiziune american CNN a plasat din eroare, în subiectul despre naşterea primului copil al prinţului William şi al lui Kate Middleton, o informaţie despre un copil decedat. Eroarea a fost observată de jurnalistul Joseph Curl de la The Washington Times, care a publicat un stop-cadru din jurnalul de ştiri de la CNN.

25 iul. 2013, 08:03
GAFĂ la CNN: BEBELUŞUL REGAL a fost declarat MORT, din greşeală

În josul imaginii se pot vedea două titluri. Primul anunţă că „ducesa Catherine a născut un băiat„, în timp ce în al doilea scrie: „Copilul a fost declarat mort la faţa locului„, potrivit Agerpres. După toate probabilităţile, cea de-a doua titrare se referea la o altă ştire, însă angajaţii CNN nu şi-au dat seama că aceasta a ajuns pe ecran în timpul reportajului despre naşterea bebeluşului regal.

„CNN a lucrat pe cinste atunci când a prezentat naşterea copilului regal, însă toţi vor ţine minte doar această titrare prost plasată”, a scris Joseph Curl  pe Twitter.

Un alt comentator a subliniat că, „pentru a produce panică pe plan global, este nevoie doar de un stagiar-poznaş cu o tastatură”.

Ducesa de Cambridge a dat naştere unui băiat în seara zilei de luni, 22 iulie. În 23 iulie, prinţul William şi-a luat soţia şi copilul din maternitatea St.Marry.

Citeşte şi: Kate şi Prinţul William şi-au scos bebeluşul la prima plimbare FOTO

Evenimentul a fost urmărit de toate marile mass-media din lume, mulţi corespondenţi făcând de serviciu mai multe zile şi nopţi în faţa spitalului, în aşteptarea naşterii copilului regal.

Conform unui comunicat difuzat miercuri, fiul ducesei de Cambridge Catherine şi al prinţului William se numeşte George Alexander Louis.

Citeşte şi: Cascada Niagara, iluminată în albastru cu ocaza naşterii copilului regal