Gafă MONUMENTALĂ la CNN: Vladimir Putin, confundat cu defunctul Boris Elţin

Publicat: Marţi, 29 Septembrie 2015 16:18 // Actualizat: Marţi, 29 Septembrie 2015 18:26 // Sursa: romaniatv.net

O jurnalistă de la canalul american de televiziune CNN a făcut o eroare, în timp ce comenta în direct discursul președintelui Rusiei în fața Adunării Generale a ONU, ziarista prezentându-l pe Vladimir Putin ca fiind... Boris Elțin, primul președinte al Rusiei post-sovietice și care a decedat în 2007.

Foto: vavnews.com

Jurnalista și-a dat seama imediat de greșeala făcută și și-a cerut scuze. ''Iertați-mă, m-am întors în urmă cu 20 de ani'', a afirmat ea zâmbind, continuându-și comentariul despre discursul lui Vladimir Putin.

Boris Elțin a ocupat postul de președinte în perioada 1991-1999, Vladimir Putin fiind ultimul premier în timpul președinției sale. La 31 decembrie 1999, Boris Elțin și-a anunțat demisia și l-a numit ca succesor al său pe Vladimir Putin.

Citeşte şi Vladimir Putin - de 13 ani la cârma Rusiei PORTRET

Trei luni mai târziu, Putin avea să câștige alegerile prezidențiale, obținând apoi în anul 2004 al doilea mandat la Kremlin.

Cum Constituția rusă nu permite mai mult de două mandate prezidențiale consecutive, în anul 2008 s-a mulțumit cu postul de prim-ministru și i-a lăsat scaunul de președinte lui Dmitri Medvedev, dar a fost ales din nou președinte în anul 2012.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 sep 19:06
Răspunde | Votează email 0 email
Gabriela
Nou sistem de lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
29 sep 16:31
...președintelui Rusiei în fața Adunării Generale a ONU, ziarista prezentându-l pe Vladimir Putin ca fiind… Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
29 sep 16:30
...președintelui Rusiei în fața Adunării Generale a ONU, ziarista prezentându-l pe Vladimir Putin ca fiind… Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H