Gafă sinistră a lui Emil Boc după vizita făcută Monicăi Iacob-Ridzi

Întrebat dacă a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi la penitenciar, primarul Clujului era cât pe ce să spună că a fost la "cimitir", în loc de închisoare. De altfel, Emil Boc este îngrijorat de starea de sănătate a fostului ministru al Tineretului şi Sportului.

25 feb. 2015, 12:14
Gafă sinistră a lui Emil Boc după vizita făcută Monicăi Iacob-Ridzi

„Da, am fost ieri în vizită la doamna Ridzi. Ea se află într-o extensie a cimit… Doamne, ce prostii vorbesc!”, a spus Emil Boc după cve şi-a dat seama de enormitatea debitată.

 

Apoi şi-a reluat ideea şi a reuşită să o ducă până la capăt. „Am vizitat-o pe doamna Ridzi în Cluj unde există o secţie a penitenciarului Gherla. Sunt în legătură permanentă cu soţul ei pentru a o ajuta să treacă peste acest moment dificil. Starea ei de sănătate nu este una bună (…) Din nefericire, n-am putut să îi las un pachet. Are dreptul doar la un pachet şi a fost dus de familie. Aveam pregătit, dar a rămas în maşină”, a declarat Boc.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare cu executare de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului. Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a fost acuzat de abuz în serviciu privind evenimentul organizat în data de 2 mai 2009, Ridzi atribuind contracte „cu dedicaţie” unor firme de prestări servicii pentru organizarea Zilei Tineretului. De asemenea, judecătorii au menținut condamnarea de 5 ani de închisoare cu executare pentru Ioana Vârsta, fostă consilieră a Monicăi Iacob Ridzi.