Gafa unui PRIMAR: Momentul în care a intrat cu FAŢA într-o cameră de filmat şi a înjurat VIDEO

Primarul celui mai mare oraş din Canada, Toronto, a reuşit să intre cu capul într-o cameră de filmat, după ce a fost neatent şi s-a apropiat prea mult de un echipaj de filmare al unei televiziuni de ştiri. Ulterior, bărbatul a început să înjure şi a dat vina pe jurnalişti.

17 apr. 2013, 18:46
Gafa unui PRIMAR: Momentul în care a intrat cu FAŢA într-o cameră de filmat şi a înjurat VIDEO

Rob Ford, primarul oraşului canadian Toronto, a avut parte de o întâmplare nepăcută după ce a reuşit să se lovească cu faţa de obiectivul unei camere de filmat, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Exces de personalitate: O cămilă enervată că primarul voia să se urce pe ea l-a trântit în cap VIDEO

Filmul a devenit în scurt viral, fiind văzut de zeci de mii de oameni, amuzaţi de gafa făcută de politician. El a descoperit cât de dureroasă poate să fie această industrie, după ce a reuşit să se lovească din mers de aparatul de filmat al unui cameraman. Ulterior, din cauza durerii, el a început să înjure.

Citeşte şi Imagini surprinzătoare la Montreal: O conductă de apă a inundat oraşul VIDEO

„La dracu! Sfinte Cristoase. Băieţi aveţi puţin respect, tocmai ce m-aţi lovit puţin în faţă cu o cameră”, a spus primarul, vizibil deranjat de incident.

Bărbatul nu a fost rănit grav, dar întâmplarea din cursul zilei de luni a amuzat atât jurnaliştii şi fotogragii prezenţi la una dintre şedinţele primăriei din Toronto, dar şi pe cei care au văzut filmarea ulterior, filmul devenind viral. Din păcate pentru el, înjurăturile au fost auzite de o ţară întreagă, deoarece camera filma în timp ce parlamentarul s-a lovit de ea.

Citeşte şi Cum a reacţionat o femeie care a câştigat la loto de O MIE DE ORI MAI MULT decât credea