Gafa virală de la Aleph News. Prezentatoarele au izbucnit în râs, în direct VIDEO

Gafa virală de la Aleph News. Două dintre prezentatoarele postului TV au izbucnit în râs, în direct şi nu se mai puteau abţine. Video-ul a devenit viral pe reţelele de socializare, internauţii amuzându-se de gafa comisă de cele două angajate la Aleph News.

03 nov. 2021, 19:11
Gafa virală de la Aleph News. Prezentatoarele au izbucnit în râs, în direct VIDEO
Gafa virală de la Aleph News

Gafa virală de la Aleph News. În timp ce prezenta ştirile, Alice Stroenescu încerca din răsputeri să se abţină din râs.

Gafa virală de la Aleph News

După ce i-a dat cuvântul colegei sale, Teodora Tănase, să ofere mai multe detalii despre guvernul Ciucă şi lista celor propuşi, Alice făcea eforturi să nu izbucnească în râs.

Văzând-o pe colega ei cum zâmbeşte continuu, abţinându-se cu greu să nu se amuze, Teodora nu s-a putut stăpâni la fel de bine şi a izbucnit, ducând cu greu ştirea la bun sfârşit.

Citeşte şi: Aleph News, pierderi de 30 de milioane în 2020. Postul are 157 de angajaţi

Adrian Sârbu, despre Aleph News: „Este o revoluţie, neînţeleasă încă”

Aleph News este o revoluţie şi este o parte a unei revoluţii. Se petrece o revoluţie în comunicare de multă vreme.

Alephul este această revoluţie şi parte a revoluţiei. În sensul în care azi noi nu mai putem comunica univoc, unilateral, ci comunitar.

Orice prezenţă într-un univers al comunicării este o prezenţă de comunitate socială şi, prin urmare, tot ceea ce noi, jurnaliştii, cei care emitem un mesaj, intermediem un mesaj, o înţelegere a realităţii, este foarte dependent de felul în care rezonează spectatorul nostru şi în felul în care el însuşi spectator se regăseşte şi el comunică cu noi.

Este o revoluţie, neînţeleasă încă, slavă Domului. Deci mai avem timp până să ne copieze arhicunoscuţii plagiatori din viaţa mea din ultimii 30 de ani. Nu este înţeleasă, nu este cunoscută, dar este percepută şi este percepută odată cu acest prim canal.

Şi va fi şi mai bine înţeleasă, pe măsură ce alte iteraţii ale acestui concept infinit, care este Aleph-ul, vor fi aduse în faţa spectatorului”, a declarat Adrian Sârbu pentru Zf.ro.