GALA ATIPIC BEAUTY. 12 fete frumoase au defilat pe podium în scaun cu rotile VIDEO IMPRESIONANT

Au defilat pe podium, chiar dacă se află într-un scaun cu rotile. 12 fete frumoase au prezentat creații vestimentare semnate de designeri români, în cadrul celei de-a treisprezecea ediții a proiectului Atipic Beauty. Manechinele vor să dea un exemplu şi cer să fie văzute asemenea unor oameni normali.

07 iun. 2017, 14:37
GALA ATIPIC BEAUTY. 12 fete frumoase au defilat pe podium în scaun cu rotile VIDEO IMPRESIONANT

Frumoase, îmbrăcate în ţinute elegante, frumos accesorizate, tinerele în scaun cu rotile au defilat pe scenă asemenea manechinelor profesioniste, informează România TV. Atipic Beauty este deja la cea de-a treisprezecea ediţie. La Cluj, 12 femei frumoase şi puternice au vrut să arate publicului că pot duce o viaţă normală. Chiar dacă au un handicap.

Citeşte şi Un scoţian de 92 de ani, prins de poliţie pe autostradă într-un scaun cu rotile

„Îmi doresc ca persoanele cu dizabilităţi să aibă o viaţă mai bună. Să aibă acces la educaţie. Să devină oameni intregri pentru că diferenţa între noi şi voi este modul de deplasare. Avem aceleaşi capacităţi intelectuale şi putem lucra în orice domeniu”, a declarat Magda Coman, organizator. 

Fetele au fost aplaudate şi susţinute din sală de designeri cunoscuţi. „Vin cu toată dragostea, vin de oriunde. Noi nu conştientizăm că aceşti oameni nu au nevoie de ajutorul nostru, au nevoie să nu îi încurcăm”, a spus designerul Adina Buzatu. 

Citeşte şi A petrecut aproape jumătate din viaţă într-un scaun cu rotile. Diagnosticul primit a fost greşit iar acum învaţă să meargă din nou

Următoarea gală Atipic Beauty va avea loc în toamnă, iar manechinele vor defila chiar la Parlament.