GALA BRAVO AI STIL All Stars 3 MARTIE 2018 KANAL D. Punctele bonus venite de la invitaţii speciali au decis prima clasată în gală

GALA BRAVO AI STIL All Stars 3 MARTIE 2018 KANAL D. La final, Ilinca Vandici s-a rezumat la a anunta numele competitoarelor care au ocupat podiumul topului dat de voturile publicului: 1. Silvia – 23,7%, 2. Iuliana – 22,9% si 3. Marisa – 19,2%.

04 mart. 2018, 07:31
GALA BRAVO AI STIL All Stars 3 MARTIE 2018 KANAL D. Punctele bonus venite de la invitaţii speciali au decis prima clasată în gală

GALA BRAVO AI STIL All Stars 3 MARTIE 2018 KANAL D. Clasamentul general al galei stabilit pe baza notelor acordate de cei patru jurati a fost urmatorul: 1. Beatrice – 18 puncte, 2. Silvia, Otilia si Iuliana – 17 puncte, 3. Emiliana – 16 puncte, 4. Denisa – 14 puncte, 5. Larisa – 11 puncte, 6. Marisa – 10 puncte, 7. Alina – 7 puncte.

Surpriza a venit din partea lui Alex Velea si a lui Bogdan Vladau care, in absenta lui Victor Slav, absent motivat de la aceasta gala, au decis sa acorde cele trei puncte bonus Emilianei si astfel constanteanca a acumulat 19 puncte, total cu care a urcat pe prima treapta a podiumului si implicit si-a pastrat fotoliul care ii ofera imunitate pe parcursul intregii saptamani viitoare.

In schimb, vestea buna pentru Alina, ultima din clasament care ar fi trebuit sa intre in cursa pentru eliminare, a fost aceea ca am avut parte de o noua gala in care niciuna dintre concurenta nu a parasit show-ul.

La final, Ilinca Vandici s-a rezumat la a anunta numele competitoarelor care au ocupat podiumul topului dat de voturile publicului: 1. Silvia – 23,7%, 2. Iuliana – 22,9% si 3. Marisa – 19,2%.

GALA BRAVO AI STIL, 3 MARTIE 2018. LIVE. Astazi vedem cea mai asteptata gala a sezonului! Kanal D te invita sa urmaresti, sambata seara, gala „Bravo ai Stil. All Stars” cu tema Aripi de Inger, una dintre cele mai spectaculoase tematici ale emisiunii. Fetele vor face un show de zile mari diseara, iar dupa miezul noptii vom afla cine este concurenta eliminata din gala „Bravo ai Stil” de astazi.

GALA BRAVO AI STIL, 3 MARTIE 2018. LIVE. De la “ingeri” punk si pana la “ingeri” ai jucatorilor de poker, toti vor fi prezenti, prin intermediul concurentelor, in platoul Galei de sambata seara. Juratii nu vor fi deloc marinimosi, ci din contra, vor fi extrem de pretentiosi. Raluca Badulescu i-a reprosat unei concurente ca tema „Aripi de Inger” nu inseamna ca „trebuie sa ne leganati si sa ne bagati la somn!”. Catalin Botezatu a avertizat inca de la inceputul galei „Bravo ai Stil”: “Am o presimtire (…) Cred ca am sa tai niste aripi”.

GALA BRAVO AI STIL, 3 MARTIE 2018. LIVE. “Aripi de Inger” promite sa fie una dintre cele mai spectaculoase si iubite Gale, din istoria show-ului de fashion. Concurentele au pregatit momente absolut senzationale, iar juratii vor avea o misiune grea in alegerea celor mai bune competitoare.

Asteptarile sunt din ce in ce mai mari, iar concurentele vor lupta cu toate armele pentru a le demonstra juratilor ca merita sa ocupe pozitia fruntasa in clasament. Juratul Catalin Botezatu, insa, concurentele chiar de la inceputul Galei.

“Am o presimtire (…) Cred ca am sa tai niste aripi”, a transmis Botezatu. “Sper sa fiti mai pline de viata.nu inseamna ca trebuie sa ne leganati si sa ne bagati la somn!”, a spus Raluca Badulescu.

Cu toate acestea, exista cineva care va impresiona juratii si le va acestora declaratii emotionante.
“De departe ai cea mai buna tinuta din aceasta seara! De departe!”, a spus juratul Maurice Munteanu.

“Intr-adevar, ai cea mai buna tinuta! Este o tinuta demna de o castigatoare!”, a completat Raluca Badulescu.
Care dintre concurente a atras laude din partea juratilor, aflam in aceasta seara. De la “ingeri” punk si pana la “ingeri” ai jucatorilor de poker, toti vor fi prezenti, prin intermediul concurentelor, in platoul Galei de sambata seara.