Galaxy S7 îţi spune când NU trebuie să îl încarci

Samsung Galaxy S7 s-a lansat în România, iar începând cu 11 martie va ajunge în mâinile tuturor utilizatorilor care l-au precomandat. În plus, fiecare client va primi gratuit un dispozitiv de realitatea virtuală Gear VR, a cărui preţ depăşeşte 200 de euro.

04 mart. 2016, 16:45
Galaxy S7 îţi spune când NU trebuie să îl încarci

Acestea fiind spuse, trebuie să venim cu încă o veste bună pentru fanii Galaxy S7, care face referire la modul în care trebuie să fie încărcat dispozitivul. Potrivit Noobz.ro, o serie de utilizatori care au intrat deja în posesia flagship-ului au tot postat pe anumite forumuri de tehnologie lucruri legate de funcţiile pe care le au Galaxy S7 şi S7 Edge şi o nouă informaţie specială cu privire la protecţia dispozitivului a ieşit la iveală.

Mai exact, un utilizator al flagship-ului high-end de la Samsung susţine că, după că a folosit telefonul de câte ori sub apă şi l-a lăsat la uscat pentru aproximativ 4 ore înainte să îl bage la încărcat, pe Galaxy S7 a apărut un avertisment care indica faptul că portul micro USB era încă umed, iar telefonul nu se putea încărca până când nu se usca în totalitate.

Pe de o parte, acest aspect este benefic, pentru că nu mai eşti supus riscului de a distruge dispozitivul personal, dar pe de altă parte, dacă intervine ceva şi eşti pe fugă, faptul că nu îţi poţi încărca telefonul când e nevoie, reprezintă o oarecare bătaie de cap.

Citeşte mai departe.


loading...