Gâlceavă la PNL. Norica Nicolai: Şi-a pus SOŢIA vicepreşedinte la PE. Crin Antonescu: Vorbeşte PROSTII

Norica Nicolai şi Crin Antonescu au avut un schimb de replici dure, după ce soţia fostului lider PNL, Adina Vălean, a fost desemnată să candideze pentru un post de vicepreşedinte al PE. Norica îl acuză pe Antonescu că "a renunţat la tot" pentru a-şi pune soţia vice la PE, în timp ce Antonescu spune că europarlamentarul PNL "vorbeşte prostii".

26 iun. 2014, 10:10
Gâlceavă la PNL. Norica Nicolai: Şi-a pus SOŢIA vicepreşedinte la PE. Crin Antonescu: Vorbeşte PROSTII

Europarlamentarul PNL. Norica Nicolai, l-a criticat vehement pe fostul lider al liberalilor, susţinand că, pentru a-şi propulsa sotia în functia de vicepreşedinte al Parlamentului European, din partea PPE, Crin Antonescu a pierdut partidul.

„Crin Antonescu nu cred ca mai poate reveni vreodata in fruntea PNL sau sa mai fie candidat la alegerile prezidentiale. Din pacate, pentru un pret prea mic, Crin Antonescu a pierdut partidul. Ca sa isi puna sotia vicepresedinte al Parlamentului European, Crin Antonescu a renuntat la tot”, a declarat Norica Nicolai, la un post de televiziune, potrivit sursazilei.ro.

Norica Nicolai a mai afirmat ca Antonescu ar fi purtat discutii si cu liderul Alde din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, pentru ca sotia sa, Adina Vălean, sa fie vicepreşedinte al PE din partea ALDE.

Replica lui Crin Antonescu nu a întârziat să apară. „Doamna Norica Nicolai, care debita niște lucruri total neadevărate, se descalifică. Oricine cunoaște cât de cât mecanismele, modul de lucru, regulile, principiile de funcționare din Parlamentul European va înțelege că așa ceva nu se poate negocia. Las la o parte că în această premiză stă prostia că eu, Crin Antonescu, președintele marelui PNL din România, aveam o forță de negociere care să echilibreze masa în partea mea. În partea cealaltă, erau toți marii liderii PPE și eu stăteam la masă cu ei și negociam și spuneam că dom’ne, dacă nu o puneți la masă pe soția mea, Adina Vălean, nu mai vin, e o prostie”, a spus Antonescu, la DCNEWS LIVE.

Fostul lider PNL a arătat că PPE a câștigat alegerile şi „nu face nimeni astfel de negocieri”.

„Te duci în fața grupului PPE și oamenii ăia candidează, e vot secret, oamenii ăia trebuie să convingă. De unde și până unde aveau niște noi veniți în PPE atâta forță de negociere? (…) PPE a fost deschis față de PNL și PNL va intra în toamnă în PPE pe ușa cea mai din față.

Norica Nicolai cred că știe aceste lucruri. Este foarte vocală și este dreptul domniei sale să fie împotriva alianței PNL-PDL, însă vorbește alte prostii și la prostii nu avem dreptul niciunul, pentru că suntem oameni inteligenți și doamna Norica Nicolai este un om inteligent. Dincolo de lipsa de colegialitatea. Uite că a fost cap de listă la aceste alegeri europarlamentare, la propunerea mea„, a acuzat Crin Antonescu,