Galele K1 din România vor fi transmise în direct în SUA. Acord istoric semnat de Superkombat cu CBS

Cea mai cunoscută promoție de sporturi de contact din Europa, Superkombat, condusă de românul Eduard Irimia, și televiziunea americană CBS Sports Network au anunțat, miercuri, că au semnat un acord pentru ca șase evenimente produse de organizația românească să fie transmise în prime-time în Statele Unite ale Americii și Canada.

14 dec. 2016, 13:17
Galele K1 din România vor fi transmise în direct în SUA. Acord istoric semnat de Superkombat cu CBS

Conform acordului, fiecare gală va include atât sportivi internaționali și americani în meciuri eliminatorii la categoria grea, dar și titluri mondiale la diverse categorii. În plus, pe lângă confruntările pe reguli de kickboxing, evenimentele vor programa și confruntări de MMA, în acest fel atrăgând fani din ambele sporturi de pe continentul american, menționează sursa.

Suntem foarte încântați să avem CBS Sports Network ca televiziune parteneră și să avem brandul nostru expus pe piața americană. După 6 ani de gale live transmise în peste 95 de țări din 5 continente și comentariu în 22 de limbi, suntem mândri să ducem produsul la alt nivel„, a declarat Eduard Irimia, președintele Superkombat.

Programul de televiziune al galelor Superkombat în cadrul postului CBS Sports Network va fi prezentat într-un comunicat în următoarea perioadă.

CBS Sports Network este disponibil în peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii și Canada, cu 48 de milioane de abonați prin cablu, video, telco provideri, dar și prin satelit pe Direct TV, canalul 221, și Dish Network, canalul 158.

Lansat în 2011, circuitul Superkombat a fost transmis în prime-time de cel mai mare post pan european de sport, Eurosport, fapt ce a asigurat în ultimii șase ani o expunere a brandului în zona programelor televizate de arte marțiale. În acest timp, Superkombat a depășit recorduri de audiență, cel mai important fiind audiența lunii la Eurosport în 2012. De asemenea, în 2016, Superkombat a înregistrat recordul european de public la un eveniment pe reguli de kickboxing, cu 34.000 de spectatori la gala care a consemnat retragerea lui Ionuț Iftimoaie din carieră. Superkombat și-a consolidat poziția de lider la nivel european, iar în ultimii ani, galele organizate de Eduard Irimia s-au desfășurat în orașe precum Geneva, Amsterdam, București, Monza, Milano, Sibiu, Iași, Frankfurt, Viena, Sao Paolo, San Juan, Opatija, Zurich, Varna, Podgorica sau Mamaia.