Galeria de vedete. Starurile celor 32 de echipe calificate la CM 2014 FOTO

Suedezul Zlatan Ibrahimovic şi galezul Gareth Bale sunt marile absenţe de la CM 2014, însă nu se poate spune că turneul final din Brazilia va duce lipsă de staruri, Neymar, Messi, Cristiano Ronaldo, Samuel Eto'o sau Andres Iniesta fiind câteva dintre vedetele care ne vor încânta pe perioada Mondialului de vara viitoare.

08 dec. 2013, 14:51

FC Barcelona şi Real Madrid se vor confrunta de la distanţă chiar în deschiderea CM 2014, partida Brazilia – Croaţia urmând să fie totodată şi un duel între starul blaugrana Neymar şi madrilenul Luka Modric. De asemenea, în aceeaşi grupă A a Mondialului din Brazilie este transpus şi un duel din Premier League, Manchester United – Chelsea, care îi are ca protagonişti pe Chicharito Hernandez (Mexic) şi Samuel Eto’o (Camerun).

Tot în faza grupelor mai avem dueluri tari între Spania lui Iniesta şi Olanda lui Van Persie sau între Italia lui Balotelli şi Anglia lui Rooney. Pe de altă parte, Xavi şi Iniesta îl vor înfrunta în grupa B şi pe colegul lor de la FC Barcelona, chilianul Alexis Sanchez, în al doilea joc al acestei faze, pe 18 iunie, la Rio.

Vezi şi GRUPELE Cupei Mondiale 2014 din Brazilia. Vezi cu cine ar fi putut pica ROMÂNIA

Aproape la fiecare partidă de la Mondialul brazilian va fi în teren cel puţin o vedetă, dar cum se întâmplă de obicei la astfel de turnee, mulţi alţi jucători vor exploda şi vor atrage atenţia microştilor din lumea întreagă.