GALERIE FOTO Cum au sărbătorit fotbaliștii naționalei României calificarea la Euro 2024. Imagini de senzație cu jucătorii și iubitele acestora. Petrecere cu maneliști de top și dedicații de mii de euro

România a învins Elveția în ultima etapă din preliminariile pentru Euro 2024, scor 1-0, rezultat care le-a asigurat ”tricolorilor” primul loc în grupă. În urma victoriei, jucătorii și stafful naționalei au sărbătorit calificarea la un local de lux din București.

22 nov. 2023, 15:07

Jucătorii și staful naționalei României au plecat de la Arena Națională, însoțiți de soții sau iubite, direct în unul dintre cele mai selecte cluburi din zona exclusivistă Floreasca, unde au încins o petrecere pe cinste, sărbătorind cu manele calificarea la Euro 2024.

La orele târzii ale nopții, fotbaliștii pregătiți de Edi Iordănescu au început să își facă apariția, mulți în ”bolizii” lor, pentru a continua celebrarea începută la finalul jocului de pe Arena Națională. Presa nu a avut, însă, acces și în cadrul evenimentului, ci doar la intrare.

Pe rețelele de socializare, jucătorii naționalei, dar și soțiile lor, au ținut să le arate prietenilor și urmăritorilor cât de bine s-au distrat la Uanderful. Sărbătorirea victoriei nu se putea face fără muzică, iar în centrul petrecerii a fost manelistul Adi de la Vâlcea, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere.

Printre piesele pe care le-a cântat a fost și „Am și eu un băiețel”, care i-a emoționat pe jucătorii tătici atât de tare, încât au și început să curgă dedicațiile.

Citește și: Urnele UEFA pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2024. Ce adversari ar putea întâlni România, aflată în urna a doua

Potrivit Cancan, printre piesele cerute de fotbaliști a fost și „Am și eu un băiețel”, care i-a emoționat pe jucătorii tătici atât de tare, încât au și început să curgă dedicațiile. Jucătorii naționalei au scos din buzunar sute peste sute de lei pentru a le fi menționate numele copiilor de către celebrul manelist.

Marius Marin nu s-a uitat la bani când s-a gândit la Patrik, iar Florin Tănase i-a urmat exemplul, de dragul lui Zian.

Printre cei care au imortalizat momentul petrecerii care a marcat victoria, se numără și: Ianis Hagi, Nicușor Bancu, alături de soția sa, Cătălina, Răzvan Marin și Crina, Andreea și Nae Stanciu, Vanessa și Denis Drăguș.

Citește și: România – Elveţia 1-0 şi tricolorii se califică invincibili la Euro 2024. Alibec a marcat golul victoriei