GALERIE FOTO Femeile puternice din spatele „Generației de suflet”. Cine sunt și cu ce se ocupă iubitele fotbaliștilor din lotul României pentru EURO 2024

„Generația de suflet”, așa cum și-a numit Edi Iordănescu lotul ales pentru EURO 2024, a reușit să demonstreze odată cu primul meci din Campionatul European că e o echipă puternică. Tricolorii au adus lacrimi de bucurie pe obrajii românilor, care nici nu sperau la un astfel de rezultat, după ce au marcat trei goluri spectaculoase contra Ucrainei. Fotbaliștii români sunt foarte valoroși și cu un potențial imens, dar puțină lume știe cine sunt femeile puternice din viața lor, care îi susțin din tribune.
Alina Costache
18 iun. 2024, 13:40
GALERIE FOTO Femeile puternice din spatele „Generației de suflet”. Cine sunt și cu ce se ocupă iubitele fotbaliștilor din lotul României pentru EURO 2024
Iubitele fotbaliștilor „Generației de suflet” de la Euro 2024

România a avut un start superb la Euro 2024: scor 3 – 0 cu Ucraina, în fața a zeci de mii de suporteri tricolori. Edi Iordănescu, care a fost recompenat cu o victorie spetaculoasă după ce a împlinit 46 de ani, a botezat lotul național „Generațai de suflet”.

România mai are două meciuri în Grupa E la Euro 2024, cu Belgia (22 iunie, ora 22.00) și cu Slovacia (26 iunie, ora 19.00).

Tricolorii au demonstrat că știu să se impună atuni când trebuie, iar cei care le-au dat putere să câștige au fost zecile de mii de suporteri români ajunși pe Allianz Arena, stadionul lui Bayern Munchen, care a găzduit debutul României cu Ucraina la Campionatul European din Germania.

Citește și: BOOM financiar pentru FRF. Câți bani primește echipa României dacă se califică în optimile Euro 2024

Însă, cu toții știm că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică, iar fotbaliștii noștrii nu fac excepție. Iată cine sunt femeile care le dau putere să lupte tricolorilor.

Andrei Burcă, în vârstă de 30 de ani, fundaș central la Al-Okhdood în Liga Profesionist din Arabia Saudită, este îndrăgostit lulea de logodnica sa, pe care a ceut-o în căsătorie la începutul acestui an. Fotbalistul a cerut-o de soție pe iubita lui, Maria Iulia Cîmpean, la Paris, chiar pe data de 1 ianuarie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mara Iulia Cîmpean (@maraiulia)

Tânăra a fost cea care a dat vestea  pe Instagram, unde are peste 5.000 de urmăritori. Aceasta a postat o fotografie alb-negru în care Andreu  Burcă o ține de mână, scoțând în evidență inelul cu diamant de pe degetul ei.

Maria este avocat, în 2022 a absolvit Facultatea de Drept, iar mai apoi s-a mutat cu Burcă în Arabia Saudită. Al-Okhdood l-a transferat în vara anului trecut pe fundaşul român după ce a plătit 1 milion de euro în conturile lui CFR Cluj.